رئیس هیات مدیره شرکت تولیدی آرد گرمسار:
آرد کامل تقاضا ندارد/ فرهنگسازی، پیشنیاز تغییر نان مصرفی جامعه از سفید به تیره
اختصاصی/ شجاعی با بیان اینکه آرد کامل از سوی نانوایان تقاضا نمیشود، گفت: مسلما سرمایهگذاری در مسیری که تقاضا ندارد، منطقی نیست و در صورتی که فرهنگ تولید و مصرف نان کامل در کشور نهادینه شود، قطعا آسیابانان هم به تولید آرد کامل خواهند پرداخت.
وی افزود: باتوجه به اینکه مصرف و تقاضا برای آرد کامل از سوی مشتریان، بسیار کم است و ذائقه جامعه غالبا آرد و نان سفید را میپذیرد، هزینهکرد برای تجهیز آسیابانی به تکنولوژی آرد کامل مسلما برای آسیابانان تبدیل به ضرر میشود.
شجاعی با بیان اینکه نانوایان، مشتریان آسیابانان هستند و متاسفانه این صنف از آرد کامل استقبال نمیکنند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هم که آرد با درصد سبوسگیری 12 تولید میکنیم، چندان مورد استقبال نانوایان قرار نمیگیرد.
رئیس هیات مدیره شرکت تولیدی آرد گرمسار با تاکید بر ضرورت فرهنگسازی مصرف نان کامل در کشور گفت: این موضوع نیاز به تبلیغات و اقدامات فرهنگی بسیاری دارد و ابتدای امر باید جامعه نان کامل را بپذیرد. به عبارت دیگر کارخانههای آرد باید مشتری آرد کامل داشته باشند تا به تناسب نیاز و میزان تقاضا، به تولید آرد کامل بپردازند.
تاریخ: چهارشنبه ٢٢ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|