صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  تشریح وضعیت ذخایر استراتژیک استان مرکزی از قول معاون استاندار

  مرکزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: وضعیت ذخایر استراتژیک استان کاملا مناسب است.

            

حسن میرزاخانی امروز، ۲۶ اسفند در شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: این استان تابع سیاست‌های کلان دولت است و بسیاری از موارد نیازمند سیاست‌گذاری و پیگیری در سطح کلان است. ما در استان با اقدامات به موقع و موثر می‌توانیم به اجرای این سیاست‌ها کمک کنیم.

وی با اشاره به تدوین و اجرای سیاست‌هایی در حوزه تنظیم بازار کالاهای اساسی ‌و با تاکید بر اینکه کمبود کالا و عدم دسترسی مردم به کالا، خط قرمز ماست افزود: علیرغم وجود برخی گرانی‌ها ولی با کمبود کالا به صورت کلان در استان مرکزی مواجه نبودیم.

وی اضافه کرد: قیمت بعضی کالاهای اساسی که مشمول قیمت گذاری استانی بود در بسیاری موارد در حد میانگین یا کمتر از میانگین قیمت کشوری بود. تلاش کردیم از کلیه منابع و عوامل نظارتی استان بهره ببریم و موانع را مرتفع کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی تصریح کرد: طی دو سال اخیر ۱۱۶ گزارش  از اهم موارد و مشکلات حوزه تنظیم بازار را تهیه و به وزارت کشور منعکس کردیم که عمده آنها مورد توجه و پیگیری قرار گرفت و مصوبات خوبی در این راستا شاهد بودیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بازار مرغ در سال جاری گفت: بالغ بر ۳۱ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان مرکزی داشتیم که نسبت به سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشته است.

میرزاخانی با بیان اینکه در حال حاضر به اندازه کافی مرغ در بازار وجود دارد، اظهار کرد: میانگین مصرف مرغ در استان روزانه ۱۰۰ تن است ولی از ۱۵ اسفند روزانه ۳۰۰ تن مرغ به بازار عرضه کردیم تا کمبودی در بازار وجود نداشته باشد.

میرزاخانی با بیان اینکه کشتارگاه‌های استان در تامین و عرضه گوشت قرمز فعال هستند گفت: گوشت منجمد به بازار استان وارد شده و اینکار با نظارت دقیق ادامه خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه ذخایر گندم استان در شرایط مناسبی قرار دارد افزود: با توجه به ذخیره بالای گندم مازاد بر نیاز در سیلوهای استان، از لحاظ آرد نانوایی‌ها و سایر صنوف مشکل خاصی نداریم و این حوزه کاملا تحت کنترل است. در صورت کمبود برنج نیز می‌توانیم از ذخایر استراتژیک استان استفاده ‌کنیم.

وی با اشاره به تامین روغن خام خوراکی از منابع تولیدی استان و سایر استان‌ها افزود: تلاش ما این بود که روغن را پایین‌تر از قیمت مصوب عرضه کنیم.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳ هزار تن برنج، ۵ هزار تن شکر، ۸۱۶ تن گوشت منجمد، ۳۰ هزار تن سویا، ۴۱ هزار تن ذرت و ۲۷ هزار تن جو در استان توزیع شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت ذخایر استراتژیک استان کاملا مناسب است و هیچ جای نگرانی وجود ندارد گفت: در جلسه پنجشنبه هفته گذشته قیمت‌گذاری میوه‌های شب عید و امروز بازبینی دوباره انجام شد و قرار شد ۳۵۰ تن پرتقال با قیمت ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و ۲۰۰ تن سیب زرد و قرمز با قیمت ۳۳ هزار تومان از عصر امروز عرضه شود. سایر میوه‌ها نیز در صورت نیاز عرضه خواهند شد.

میرزاخانی با بیان اینکه قیمت خرمای مضافتی و کبکاب به ترتیب کیلویی ۱۰۰ و ۴۲ هزار تومان تعیین شده است افزود: نمایشگاه بهاره به مدت ۶ روز برگزار شد و در حوزه نظارت زحمات زیادی کشیده شد. 

وی تصریح کرد: طرح نظارتی ماه رمضان و نوروز از ۱۵ اسفند آغاز شده و تا ۲۰ فروردین در قالب مانورهای مشترک با حضور ۶۰ تیم بازرسی از ۱۰ دستگاه مختلف نظارتی ادامه دارد. روزانه ۵ تا ۶ تیم بازرسی در مرکز استان و یک تیم در شهرستان‌های تابعه نظارت بر ارائه کالاها دارند.

میرزاخانی با بیان اینکه طرح کالابرگ الکترونیکی اقدام موثری توسط دولت بوده است، گفت: این طرح از مدتی قبل شروع شده و کمک به بهبود وضعیت معیشتی مردم کرده است. از ۳۷۹۰ فروشگاه مستقر در استان، ۲۷۷۰ فروشگاه در این طرح فعال هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: ۳۵۵ هزار خانوار استان از این طرح بهره‌مند شدند و تا ۲۲ اسفند بیش از ۸۱۰ هزار تراکنش و ۳۷۷ میلیارد تومان از مبلغ اعتباری این طرح استفاده شد.

میرزاخانی اضافه کرد: در مرحله دوم طرح فجرانه در استان مرکزی ۳۶۵ هزار خانوار دهک‌های یک تا هفت، معادل ۹۱.۳ افراد مشمول مشارکت داشتند که ۴۳۵ هزار تراکنش انجام شد و توانستیم رتبه دوازده کشور در حوزه مشارکت در این طرح را کسب کنیم.

وی ادامه داد: لازم است دستگاه‌های مرتبط با طرح‌های کالابرگ، اقدامات به موقع و موثرتری داشته باشند تا ریسک اجرای طرح را کاهش دهیم و از هرگونه بهم ریختن نظم بازار جلوگیری کنیم.

میرزاخانی با تاکید بر فعالیت شبانه‌روزی خودپردازهای شبکه بانکی افزود: بانک‌ها پیش‌بینی استقرار خودپردازهای سیار و تامین اسکناس مورد نیاز در خودپردازها را داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری ۱۲۰ جلسه و ۴۸۶ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال جاری گفت: ۷۴ درصد مصوبات کارگروه عملیاتی شده و ۳۰۸ واحد تولیدی در مسیر احیا قرار گرفتند. خوشبختانه با عملکرد خوب دستگاه‌ها، تعداد ورودی موارد معرفی شده به کارگروه رو به کاهش است.


 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٧ اسفند ١٤٠٢        ساعت:     ٠٩:٥٨

 


خروج




پربازدیدترین

دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...