مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان:
اولویت و تلاش ما، تامین گندم کیفی برای کارخانههای آرد استان است/ برای تخصیص گندم کیفی به استان کردستان، درخواست دادهایم
اختصاصی/ جمال صالحی گفت: ما با اختلاط گندمهای بومی استان کردستان، کیفیترین گندمها را تحویل کارخانههای آرد میدهیم البته درخواست خود را برای تخصیص گندم کیفی به استان کردستان به شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز ارائه دادهایم.
صالحی با بیان اینکه کیفیت گندمهای استان کردستان در حد متوسط رو به خوب است، گفت: قطعا شرایط آسیابانی هم کیفیت آردها را تحت تاثیر قرار میدهد و صرفا درجه مرغوبیت گندمها ملاک نیست.
وی بیان کرد: طبق اعلام سازمان غذا و دارو و استاندارد، بیش از 90 درصد آردهای تولیدی استان کردستان مطابق با استاندارد 103 آرد است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان در خصوص دلایل استقبال نانوایان نیمهیارانهای کردستان از آردهای سایر استانهای کشور گفت: مشکل عمده خبازان ما، تیرگی و روشنی آرد است و متاسفانه به این دلیل نانوایان ما خواهان خرید آرد از سایر استانهای کشور هستند.
صالحی خاطرنشان کرد: در فرایند تولید نان، 17 درصد تکنولوژی، 33 درصد نیروی انسانی و 50 درصد مواد اولیه نقشآفرینی میکنند و مهمترین معضل ما در واحدهای صنفی نانوایی، عدم حضور کارفرما یا مباشرین قانونی در حین کار است.
تاریخ: شنبه ٢٥ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٠:١٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|