صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 فرهنگ سازی راه کار ارتقاع سلامت در حوزه بزرگ محصولات تخمیری است

  نانوایان مجاز به استفاده از افزودنی های غیر مجاز نظیر جوش شیرین و بلانکیت نیستند

  مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در گفتگو با اصحاب رسانه گفت: در شورای عالی سلامت در صد نمک نان از 8/1 به 1 درصد کاهش یافته و می بایست نانوایان مطابق استانداردهای ارائه شده اقدام به تهیه خمیر و پخت نان نماید.

            

به گزارش  غلات نیوز از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان:خدارحم امیری زاده با بیان اینکه نانوایان هرگز مجاز به اضافه نمودن افزودنی های غیر مجاز نظیر جوش شیرین و بلانکیت به خمیر نان نیستند بیان داشت: اداره کل غله با در اختیار داشتن آزمایشگاهی مجهز علاوه بر سنجش آرد تولید شده در کارخانجات آرد  به صورت پایش میدانی و یا ارسال نمونه نان های تولید شده در نانوایی ها اقدام به  آزمایش موارد یاد شده می نماید که در صورت مشاهده موارد غیر مجاز بطور حتم با نانواهای خاطی برخورد مناسب صورت می گیرد.
وی افزود: استانداردهایی که برای سلامت نان تعریف شده است مختص استان خوزستان نیست و تمام نانوایان سراسر کشور می بایست بر اساس همین استاندارد هااقدام به تهیه نان مورد نیاز مردم نمایند.
امیری زاده تصریح کرد :  گندم در یک پروسه تقریبا طولانی از چرخه تولید، برداشت، ذخیره سازی و آرد سازی؛ قابلیت مصرف برای هموطنان را پیدا می کند بنابراین تحت هیچ شرایطی نبایستی اجازه دهیم تا برخی  نانوایان با افزودن مواد ناخالص و غیر مجاز سلامت مردم را به خطر بیندازند و نتیجه زحمت و تلاش تمام دست اندرکاران این چرخه بزرگ و مهم دچار خلل گردد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار داشت: امنیت غذایی و بهبود کیفیت مواد غذایی دغدغه همه مسئولین این حوزه است وی ادامه داد: مطابق نتایج بدست آمده در آزمایشگاه های معتبر کشور از هر 12گرم نمکی که روزانه به بدن هر فرد می رسد 5 گرم آن از طریق نان است  در صورتی که تنها مقدار کمی از طریق مصرف محصولات غذایی  جذب بدن می شود و مابقی  باعث اختلال در سلامت بدن خواهد شد.     
امیری زاده افزود: در چنین شرایطی برای کاهش مصرف نمک در بین اقشار مردم و عدم استفاده نانوایان می بایست بر رشد و فرهنگ سازی مردم توجه ویژه نمود که در همین راستا  مدیریت و نظارت بر زنجیره گندم، آرد و نان نیز برای کسب نتایج مطلوب کاملا مهم و ضروری ارزیابی می شود.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ١٣ آذر ١٣٩٨        ساعت:     ١٢:١١

 


خروج




تبیین استراتژی‌های صحیح به جای تشدید نظارت‌ها در صنعت نان

اختصاصی/ در بخشی از متن این ابلاغیه آمده است که علی‌رغم تعیین قیمت نان و تکلیف بر نصب نرخ‌نامه متحدالشکل و رعایت وزن و کیفیت نان، متاسفانه کماکان شاهد نابسامانی در این حوزه مهم و تاثیرگذار در رضایت مردمی هستیم، از این رو طرح ویژه نظارتی با همکاری بازرسان افتخاری در سراسر کشور اجرایی خواهد شد!

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۹۲۹ eq
chf فرانک سويس ۴۳,۲۳۷ eq
sek کرون سوئد ۴,۳۹۱ eq
nok کرون نروژ ۴,۶۴۲ eq
dkk کرون دانمارک ۶,۱۹۶ eq
inr روپيه هند ۵۸۹ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۲۳۱ eq
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۱۶۹ eq
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۴۳۰ eq
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۵ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۹۶۱ eq
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۷۵۷ eq
zar راند ۲,۹۱۳ eq
try لير ترکيه ۷,۰۷۳ eq
rub روبل روسيه ۶۷۷ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ eq
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۶۷۹ eq
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۴ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۰۸۲ eq
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۸۷ eq
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۳ eq
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۹ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۶۲۸ eq
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۷۱ eq
lyd دينار ليبی ۲۹,۹۸۶ eq
cny یوان چين ۶,۰۵۴ eq
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۷,۴۷۶ eq
myr رينگيت مالزی ۱۰,۳۳۲ eq
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۹۰۲ eq
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۶,۳۱۰ eq
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۲۹ eq
gel لاری گرجستان ۱۴,۵۵۹ eq
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۹۱ eq
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۹۰۶ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۶۲۴ eq
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۲ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.