صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



فستیوال Pastaria

 

  فستیوال Pastaria در ماه سپتامبر برگزار می‌شود

  اختصاصی/ فستیوال Pastaria رویدادی رایگان است که به اطلاعات به‌روزرسانی شده تولید پاستا اختصاص داده می‌شود. این فستیوال از سوی Pastaria و با همکاری انجمن‌ها، دانشگاه‌ها، افراد متخصص، کارشناسان این بخش و کمپانی‌ها سازماندهی شده است. سومین دوره این فستیوال، روز جمعه 27 سپتامبر برابر با 5 مهر 1398 در شهر Parma برگزار خواهد شد.

            

جمعه 27 سپتامبر 2019 برابر با 5 مهر 1398 تاریخی است که به سومین دوره فستیوال Pataria اختصاص دارد. یک بار دیگر این رویداد در Parma ایتالیا رخ خواهد داد، شهری که یونسکو آن را در مورد غذا خلاق نام‌گذاری کرده و خود pastaria در آن بنیان نهاده شده است. این شهر، شهری است که در آن بازیکنان کلیدی این بخش (انجمن‌ها، انجمن‌های تحقیقاتی، دانشگاه‌ها، افراد متخصص، کمپانی‌ها و کارشناسان) گرد هم می‌آیند تا دانش و مهارت‌هایشان در تولید پاستا را به اشتراک بگذارند.
Lorenzo Pini، ناشر و سردبیر pastaria بیان می‌کند: ما انتظار داریم که رشد قابل توجهی را در سال جاری در تعداد شرکت‌کنندگان شاهد باشیم. مطمئناً به تکرار فرمت اصلی کنفرانس، کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و ارائه‌ها در اتاق‌هایی می‌پردازیم که به راحتی در دسترس هستند. این یعنی همه بازدیدکنندگان کاملا آزادند که گزینه یادگیری خود را بر اساس علایقشان و موقعیتی که در کمپانی دارند، انتخاب کنند. علاوه بر برنامه فشرده‌ای که در کنفرانس و کارگاه‌ها برقرار است، فستیوال Pastaria به بازدیدکنندگان این امکان را می‌دهد تا به برقراری ارتباط با یکدیگر در محیط نمایشگاه بپردازند و کمپانی‌ها نیز ماشین‌آلات، مواد و خدماتشان را برای تولید پاستا ارائه دهند.

شرایط شرکت در این فستیوال
بازدید از این فستیوال، رایگان و با وجود دعوت‌نامه امکان پذیر است. کارخانه‌های تولید پاستا که تمایل به دریافت دعوت‌نامه برای بازدید از این فستیوال دارند، می‌توانند به صورت رایگان در وب‌سایت pastaria.it ثبت نام کنند. تامین‌کنندگان تجهیزات، مواد و خدمات تولید پاستا که تمایل به اسپانسر شدن یا شرکت در این نمایشگاه را دارند نیز باید با دفتر نشریه Patsraia با شماره تلفن +3905211564934 تماس برقرار کنند.

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٣١ ارديبهشت ١٣٩٨        ساعت:     ٠٩:٤٠

 


خروج




ارائه سه نرخ برای یک محصول، زمینه فساد را فراهم می‌کند

اختصاصی/ رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران در خصوص خبری که مبنی بر کشف هزاران کیسه آرد یارانه‌ای دپو شده آلوده در کارگاه جنوب تهران منتشر شد، گفت: قطعا تا زمانی که برای یک محصول، سه نرخ متفاوت ارائه می‌شود، فساد جریان پیدا می‌کند.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۱۳۵ down
chf فرانک سويس ۴۲,۳۵۲ down
sek کرون سوئد ۴,۳۵۰ down
nok کرون نروژ ۴,۶۸۵ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۹۲ down
inr روپيه هند ۵۸۵ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۱۸۱ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۹۶۸ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۸۳۰ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۰ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ down
cad دلار کانادا ۳۱,۶۹۴ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۵۸۶ down
zar راند ۲,۸۵۶ down
try لير ترکيه ۷,۳۲۹ up
rub روبل روسيه ۶۵۷ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۰۹ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۷۲۳ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۵ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۵۱۶ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۶۶۲ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۲۷ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۳۸۹ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۸۷ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۸۱۲ down
cny یوان چين ۵,۹۲۵ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۷,۳۸۹ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۵۰ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۳۰۸ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ eq
eur یورو ۴۶,۲۳۸ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۸۴۴ down
gel لاری گرجستان ۱۴,۲۳۹ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۸۱ down
afn افغانی افغانستان ۵۳۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۵۳۶ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۰,۲۷۰ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۷ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

اصلاح الگوی تولید و مصرف نان کامل با حضور باشگاه هواداران نان کامل در نمایشگاه ایبکس محقق شد:
آسیابانان نیاز به نگاه ویژه دولت دارند مدیرعامل کارخانه وحدت سراوان:
iran Grain الگویی از یک کنفرانس بین‌المللی غلات در ایران دکتر یزدجردی در گفت‌وگو با غلات نیوز:
کتاب صنعت نان در گذر زمان به همت مرشدگوهر منتشر می‌شود؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
آذر-غله
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.