مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران:
مازندران میتواند به مرکز غلات شمال کشور تبدیل شود
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: دغدغهی اصلی ما به عنوان مسئولِ ضروریترین کالای مردم، ارتقای کیفیت نان مصرفی است که به روشهای مختلف سعی شده نگاهها در این استان به این سمت هدایت شود.
وفایینژاد اذعان کرد: متأسفانه تاکنون در تولید نان بهعنوان کالای اصلی در سبد خانوار به اولویتهایی چون دوام و ارزش غذایی این محصول توجه جدی نشده است و مدتهاست موضوع تأمین، توزیع و تولید گندم، آرد و نان از فرایند تأمین قوت قالب جامعه فراتر رفته و عواملی در حال بازاریابی و جولان برای رسیدن به مقاصد خود هستند.
وی افزود: برای افزایش کیفیت نان، تولید آرد 23 درصد (آردی که 23 درصد سبوس آن گرفته شده است) کمتر شده و اقداماتی انجام دادهایم تا در برخی از شهرها آرد زیر 10 درصد (با سبوس بیشتر) بین نانواییها توزیع شود.
وفایینژاد اظهار کرد: در مازندران، علاوه بر 103 هزار تن سیلوی دولتی (اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران)، 180 هزار تن ظرفیت سیلوهای بخش خصوصی است و سیلوهای مازندران، ظرفیت ذخیرهسازی 500 هزار تن و انبارهای مجهز استان، قابلیت نگهداری 900 هزار تن غلات را دارند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران یادآور شد: به دلیل دسترسی آسان به کشورهای قزاقستان، روسیه، اوکراین و ...، مازندران بهراحتی میتواند به مرکز غلات شمال کشور تبدیل شود.
تاریخ: يکشنبه ٤ ارديبهشت ١٤٠١ ساعت: ٠٩:٣٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|