دانشگاه Purdue از نیتروژن اتمسفر در تولید سویا استفاده می کند
تحقیقات علوم گیاهی در دانشگاه Purdue یک روش بالقوه برای دو برابر کردن استفاده سویا از نیتروژن ، به نام تثبیت بیولوژیکی نیتروژن پیدا کرده است.
وقتی مزارع از نیتروژن تهی می شوند ، دوزهای سنگین کود گران قیمت و مخرب محیط زیست باید برای حفظ عملکرد اضافه شود.
سویا 25 درصد روغن خوراکی جهان و 66 درصد پروتئین موجود در خوراک دام را تأمین می کند. ما گفت که تغییر مفید در این کارخانه می تواند تقریباً 300 میلیون هکتار از زمین های کشاورزی در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار دهد.
تاریخ: دوشنبه ٢٦ مهر ١٤٠٠ ساعت: ١٢:٢٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|