//

 سهم دریای سیاه از صادرات غلات روسیه سقوط کرد

1405-08-14 11:14:04
بازدید: 116
کد خبر: 000001242
0
 سهم دریای سیاه از صادرات غلات روسیه سقوط کرد

در اکتبر ۲۰۲۶، سهم بنادر آزوف-دریای سیاه در کل صادرات غلات روسیه از طریق دریا به ۵.۵ درصد کاهش یافت، در حالی که این رقم در سال گذشته ۷۱.۶ درصد بود.


به گزارش  غلاتنیوز از روابط عمومی انجمن غلات ایران، طبق اعلام اتحادیه غلات روسیه، حمل و نقل از طریق این بنادر از ۵.۳۸ میلیون تن در اکتبر ۲۰۲۵ به تنها ۱۳۰.۵ هزار تن در روز کاهش یافت.

به طور خاص، صادرات غلات از طریق نووروسیسک از ۲.۶۶ میلیون تن در سال گذشته به تنها ۸۲.۶ هزار تن در روز کاهش یافت، در حالی که حمل و نقل از طریق توآپس ۴.۵ برابر کاهش یافت و به ۴۷.۸ هزار تن در روز رسید.

در مجموع، روسیه در ماه اکتبر حدود ۲.۳ میلیون تن غلات از طریق بنادر خود صادر کرد که سه برابر کمتر از ماه مشابه سال گذشته است. محموله‌های گندم ۳.۱ برابر کاهش یافت و به ۲ میلیون تن رسید، در حالی که صادرات جو ۳.۴ برابر کاهش یافت و به ۱۶۱.۴ هزار تن رسید.

همچنین، صادرات ذرت در سطح سال گذشته یعنی ۲۴۳.۶ هزار تن باقی ماند و تعداد بنادری که صادرات غلات و حبوبات را انجام می‌دهند از ۴۳ به ۲۱ کاهش یافت.

در بحبوحه کاهش شدید محموله‌های دریای سیاه، جریان اصلی صادرات به بنادر دریای بالتیک تغییر یافت. در ماه اکتبر، محموله‌های غلات از طریق این بنادر به ۱.۵۶ میلیون تن رسید که نسبت به سال گذشته ۸.۷ برابر افزایش یافته است.

سهم بنادر بالتیک از ۲.۴ درصد به ۶۵.۳ درصد افزایش یافت. بیشترین حجم توسط اوست-لوگا با ۶۸۴ هزار تن، سن پترزبورگ با ۴۷۱ هزار تن و ویسوتسک با ۳۶۸ هزار تن جابجا شد.

در همین حال، ۳۹۶ هزار تن غلات از طریق آستاراخان، عمدتاً به مقصد ایران، ارسال شد. این تغییرات در لجستیک بندری با تحولات گسترده‌ای در دسترسی به بازارهای صادراتی کلیدی همراه بوده است.

خبرنگار : ادمین

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری ایگنا بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
All Right’s Reserved  |  Designed by Nonegar Pardazesh
راست
چپ