صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  تلاش انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور برای معرفی افزودنی‌های طبیعی به نانوایان

  اختصاصی/ رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: تلاش انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور، معرفی افزودنی‌های طبیعی و بدون عوارض جانبی جایگزین مواد شیمیایی به نانوایان است.

            

دکتر مفید در گفت‌وگو با غلات نیوز بیان کرد: با توجه به اینکه نان قوت غالب جامعه است، همواره ارتقاء کیفیت آن مد نظر ما بوده است.
وی با اشاره به اقدامات مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در راستای ارتقاء کیفیت نان اظهار کرد: حذف برخی افزودنی‌های غیرمجاز و جایگزینی ترکیبات طبیعی بدون عوارض، افزایش محتوای تغذیه‌ای نان با استفاده از ترکیبات غذایی طبیعی و آرد کامل و همچنین غنی‌سازی نان با عناصر و اجزای طبیعی، از این قبیل اقدامات است.
رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه غنی‌سازی آرد با ویتامینD  سال‌ها است در وزارت بهداشت مطرح می‌شود و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور همسو با وزارت بهداشت در این زمینه اقدامات تحقیقاتی انجام داده است، تصریح کرد: خوشبختانه به استناد آمار، مصرف جوش شیرین و نمک در واحدهای صنفی نان سنتی بسیار کاهش یافته البته ممکن است در برخی فصول سال، نانوایان به علت رفع مشکلات احتمالی و بهبود کیفیت آرد به مصرف جوش شیرین روی بیاورند (با توجه به افزایش نرخ خمیرمایه، طبیعتا اگر دسترسی به خمیرمایه محدود شود، ممکن است نانوایان مجددا به مصرف جوش شیرین روی بیاورند که البته آمار دقیق باید از سوی مراجع نظارتی اعلام شود). 
دکتر مفید ادامه داد: مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور در حال بررسی به منظور جایگزینی افزودنی‌های طبیعی است و در تلاش هستیم با برخی افزودنی‌های طبیعی، ارتقاء کیفیت نان را داشته باشیم.
رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در ادامه اظهار کرد: با تعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، برنامه‌هایی در راستای برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای فعالان زنجیره آرد و نان در جهت ارتقاء کیفیت نان خواهیم داشت.

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٢٠ مرداد ١٣٩٩        ساعت:     ١٤:٣١

 


خروج




سهمیه آرد نانوایی‌های تهران بازبینی می‌شود

اختصاصی/ عباس ارشدی با اشاره به بازبینی سهمیه آرد واحدهای نانوایی استان تهران گفت: در راستای این طرح، سهمیه آرد واحدهای نانوایی که تولید کمی به تناسب میزان آرد دریافتی دارند، کسر شده و به سهیمه واحدهای خبازی که آرد کمتری می‌گیرند، افزوده خواهد شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۹۸۱ up
chf فرانک سويس ۴۶,۰۲۸ down
sek کرون سوئد ۴,۸۷۴ down
nok کرون نروژ ۴,۶۶۳ down
dkk کرون دانمارک ۶,۶۸۳ down
inr روپيه هند ۵۶۷ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۲۵۵ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۰۸۷ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۱۶۵ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ up
cad دلار کانادا ۳۲,۱۸۳ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۲۷۵ up
zar راند ۲,۷۲۸ down
try لير ترکيه ۵,۳۲۲ down
rub روبل روسيه ۵۵۳ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۲ eq
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۷۲۰ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۵۳ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۵۵ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۸ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۳ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۲۵۰ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۱ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۹۸۲ down
cny یوان چين ۶,۳۸۱ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۸,۰۷۳ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۶۳ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۸۰۱ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۴۹,۷۵۲ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۸۴ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۶۹۰ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۶۰ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۵ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۴۱۰ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۱۵۴ up
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۱۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۱ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سپهر اندیش حساب آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...