صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:

  وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند!

  اختصاصی/ نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات با اشاره به دلایل سفت و خشک شدن نان‌های سنتی طی سه ماه گذشته گفت: هرگاه گلوتن مرطوب یا ایندکس گلوتن از حد متعارف در آرد بالاتر برود، نان تولیدی به شدت دچار سفت‌شدگی و خشک‌شدگی می‌شود.

            

محمدرضا خواجه در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: قطعا نوع اقلیم و دوره زمانی که برای حمل گندم‌های وارداتی طی می‌شود، بر میزان کیفیت گلوتنی گندم اثرگذار است اما در شرایط واردات گندم، عوامل دیگری هم دخیل هستند.
وی افزود: به فرض مثال گندم‌ها در منطقه بندر عباس در گرما و هوای شرجی تخلیه می‌شوند که این مرحله باعث خیس شدن و نم‌زدگی گندم‌ها خواهد شد سپس در مرحله آسیابانی هنگام مشروط‌سازی، گندم‌ها مجددا نم‌زنی می‌شوند که این مسأله کیفیت نهایی آرد و نان تولیدی را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.
خواجه ادامه داد: به طور استاندارد گلوتن آرد باید همیشه بین 20 تا 25 و ایندکس باید بین 50 تا 70 باشد، اگر بیشتر از میزان استاندارد باشد سطح جذب آب پایین آمده و اگر کمتر از این میزان باشد نان به طور شدید بیات می‌شود.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات بیان کرد: بیاتی، کهنگی، سفت و خشک شدن از عوارض پخت نان با آردهای قوی است و در چنین شرایطی نانوایان هرچه هم میزان مصرف نمک را کم کرده و حتی به صفر برسانند، به نتیجه مطلوب دست نخواهند یافت.



 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٤ تير ١٣٩٩        ساعت:     ٠٩:٢٢

 


خروج




قیمت سبوس آزاد شد

بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار، قیمت سبوس به عنوان یکی از مواد اولیه خوراک دام آزاد شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۰/۰۴/۰۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۸,۴۷۲ up
chf فرانک سويس ۴۵,۶۵۴ up
sek کرون سوئد ۴,۹۳۹ up
nok کرون نروژ ۴,۹۰۰ up
dkk کرون دانمارک ۶,۷۲۷ up
inr روپيه هند ۵۶۵ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۹,۳۹۶ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۶۵۷ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۹۲۴ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۸ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ up
cad دلار کانادا ۳۳,۹۶۸ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۴۰۹ up
zar راند ۲,۹۲۹ down
try لير ترکيه ۴,۸۴۹ up
rub روبل روسيه ۵۷۵ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۲,۸۷۹ up
syp لير سوريه ۳۴ eq
aud دلار استراليا ۳۱,۶۱۷ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۰۵ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۵۵ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۱۱۴ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۶ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۱۳۱ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۲۰۶ up
lyd دينار ليبی ۹,۳۸۰ down
cny یوان چين ۶,۴۸۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۲,۳۵۲ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۹۸ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۶,۹۲۵ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۵۰,۰۲۲ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۲۲ up
gel لاری گرجستان ۱۳,۳۱۳ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۱۱ down
afn افغانی افغانستان ۵۳۶ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۵۵۴ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۶,۱۸۳ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۶۸۱ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۷ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

مدیریت چندگانه، مشکلات این‌چنینی به وجود می‌آورد/ وزن چانه از حد استاندارد خارج شده! مدیرعامل شرکت تعاونی نانوایان تهران در انتقاد به عدم اصلاح نرخ نان:
کیفیت در حوزه آرد و نان استان رقم خورده است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم مطرح کرد:
استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

سورک
اینستا
پیشرفت پخت سحر
سینا
آذر غله
اتحادیه نانهای صنعتی
اتحادیه نانهای حجیم
زرین خوشه
گل آرد زاگرس
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
پارس ترک سیلو
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...