امتیاز بالای کیفیت آرد و نان، متعلق به سیستان و بلوچستان
اختصاصی/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان گفت: تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر کاهش کیفیت آرد از سوی خبازان و پایین بودن کیفیت نان از سوی مردم ارائه نشده و خوشبختانه سطح کیفیت آرد و نان، هماکنون در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت زنجیره تأمین آرد و نان در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به اینکه استان ما به عنوان مصرفکننده گندم محسوب میشود و غالباً گندمهای متوسط رو به پایین برایمان ارسال میگردد، ما در راستای ارتقاء کیفیت آرد وارد عمل شدیم و هماکنون کارخانههای آرد ما مجهز به پیشرفتهترین و بهروزترین تکنولوژی آسیابانی هستند.
گنجعلی ادامه داد: در بخش تولید نان، دورههای مهارتآموزی برای نانوایان چابهار، نیکشهر، خاش، ایرانشهر، زاهدان و زابل برگزار نمودیم.
وی افزود: همچنین در حوزه مهم تولید گندم به عنوان ابتدای زنجیره تولید نان، نیروهایی را در مراکز خرید مستقر کردیم تا در کنار ناظرین خرید به صورت جداگانه و ویژه، وضعیت افت مفید و غیرمفید و کیفیت گندمها را مورد بررسی و آنالیز قرار دهند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه به طور مرتب از آردها نمونهگیری میشود و کنترل کیفیت آرد به جد در حال اجرا است، اظهار کرد: استاندارد سبوسگیری آرد در استان تدوین شده و نانوایان موظف به اجرای آن هستند. در همین راستا بنرهایی در خصوص فواید نان سبوسدار و مضرات نان سفید در واحدهای نانوایی نصب گردیده و روند آگاهسازی مردم در حال انجام است. ضمن اینکه اطلاعرسانی در این خصوص نیز از سوی رسانههای محلی به صورت پرسش و پاسخ از سوی مردم در حال انجام است.
به گفته گنجعلی، طبق قانون درصد سبوسگیری آردهای نانهای یارانهای در استان باید 15 تا 16 درصد و نانهای آزادپز 18 تا 15 درصد باشد.
تاریخ: يکشنبه ٢٢ دی ١٣٩٨ ساعت: ١٥:٤٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|