صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  صنعت نان نیازمند تحول/ نوآوری در صنعت نان با ورود استارت‌آپ‌ها

  اختصاصی/ در سال‌های اخیر در صنایع نان کشورمان پیشرفت‌هایی قابل توجه به وقوع پیوسته ولیکن صرفاً در صنعت نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم بوده و نان صنعتی کشورمان چندان با نوآوری همراه نشده است.

            

ضرورت ورود فناوری و دانش روز به هر عرصه از تولید، بر هیچ‌کس پوشیده نیست و تکنولوژی می‌تواند با خود تغییرات رو به رشدی را به ارمغان بیاورد. در کنار ضرورت برخورداری از علم و تخصص در میان تولیدکنندگان نان‌های سنتی، بهره‌وری از تکنولوژی نیز می‌تواند موجبات توسعه و پیشرفت را در صنعت نان فراهم آورد.
اما تکنولوژی یا فناوری چه کاربردی می‌تواند در صنعت نان داشته باشد؟ نوآوری در صنعت نان قطعاً می‌تواند با ورود استارت‌آپ‌ها همراه باشد، چنان‌که مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران سال گذشته یک جلسه‌ حمایتی تشویقی با دست اندرکاران شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار نمود و وعده حمایت از ایده‌های خلاقانه در زنجیره تولید نان را داد. مسلماً در صورت حمایت و تعامل بخش دولتی، شرکت‌های دانش‌بنیان با تشکیل استارت‌آپ‌هایی خواهند توانست در توسعه نان اثرگذار باشند.
استارت‌آپ‌ها محل تولید ایده‌های بکر و خلاقانه هستند و اگر از جانب نهادهای دولتی حمایت شوند، خواهند توانست به صنعت نان شکوفایی ببخشند.
متأسفانه در چند سال اخیر، سیاست‌های نادرست دولت در راستای ثبات نرخ نان، تبعاتی منفی در حوزه کیفیت نان و سلامت جامعه به دنبال داشته و ضروری است جهت ارتقاء کیفیت و سلامت نان، هرچه سریع‌تر اقدام شود.
اگرچه اصلاح نرخ در سال جاری اتفاق افتاد که می‌تواند محرکه‌ای برای اصلاح کیفیت و سلامت نان به شمار آید اما متأسفانه در این سال‌ها کارفرمایان واحدهای خبازی به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌های تولید به سراغ به اصطلاح شاطرانی رفتند که فاقد هرگونه علم نانوایی بوده‌اند و این مسأله کیفیت و البته سلامت نان را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. برخورداری از علم در میان تولیدکنندگان نان، از ضروریات است منتها لازم است علم و فناوری در راستای پیشرفت صنعت نان در کشور با یکدیگر تلفیق شود.
امروزه صنایع مختلف دنیا از خلاقیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها بهره می‌گیرند و ضروری است که با حمایت دولت به صنعت گندم، آرد و نان نیز ورود کرده و تحول‌آفرینی کنند.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٢ دی ١٣٩٨        ساعت:     ١٠:٣٤

 


خروج




آسیابانان ایرانی پشت چراغ قرمز قوانین دولتی صادرات آرد!

کشور ایران بیش از 300 کارخانه آردسازی با تکنولوژی روز دنیا دارد. متأسفانه در سال‌های اخیر به دلیل صدور مجوزهای بی‌رویه و غیرکارشناسانه، بیش از 20 میلیون تن ظرفیت مازاد آسیابانی در کشور ایجاد شده در حالی که هم‌اکنون فقط از نیمی از این ظرفیت استفاده می‌شود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۴۳۸ up
chf فرانک سويس ۴۶,۱۷۳ up
sek کرون سوئد ۴,۸۰۷ up
nok کرون نروژ ۴,۶۳۴ up
dkk کرون دانمارک ۶,۷۰۰ up
inr روپيه هند ۵۷۳ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۵۲۵ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۳۲۵ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۲۷۳ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۲۰ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ up
cad دلار کانادا ۳۱,۸۸۶ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۸,۴۵۶ up
zar راند ۲,۵۸۲ up
try لير ترکيه ۵,۵۴۵ down
rub روبل روسيه ۵۵۶ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۳ down
syp لير سوريه ۸۳ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۷۵۳ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۰۱۳ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۲۰ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۲ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۵۸۴ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۱ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۵۴۷ down
cny یوان چين ۶,۲۱۶ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۵,۴۲۰ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۱۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۶,۱۹۷ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ up
eur یورو ۴۹,۸۵۸ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۹۷۱ up
gel لاری گرجستان ۱۳,۰۴۲ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۸۶۴ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۷ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۳۱۱ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۶,۸۴۷ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۷۱ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سراوان
سپهر آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...