صفحه اصلی > News 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  Study: grains important in infant diet

  WASHINGTON, D.C., U.S. — A new study recently published in Nutrients, a peer-reviewed medical journal of human nutrition, highlights the importance of grains as part of a healthy infant diet — and the potential risks of excluding them

            

Undertaken to inform the development of the first-ever Dietary Guidelines for Americans (2020-2025) to include specific recommendations for infants and toddlers, the study analyzed infant data from the 2001-2016 National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) to assess grain food relationships with nutrient and energy intakes, diet quality, and food group consumption in infant grain consumers relative to non-consumers.
“This study is the first to examine grain consumption patterns among U.S. infants using NHANES and clearly provides evidence for what organizations, including the American Academy of Pediatrics and the CDC, have been suggesting for decades: grains support the backbone of a healthy infant diet,” said study author Yanni Papanikolaou, of Nutritional Strategies Inc. “In addition, the study highlights the many potential long-term nutrition-related health risks of eliminating or reducing grain foods from diets during one of the most crucial stages of growth and development.”
The study found grain consumption generally was associated with higher nutrient intakes, better diet quality scores and broader food group intake. Specifically:
Energy and Nutrients
•    6- to 12-months-old infants had significantly higher dietary fiber, calcium, folate, potassium, magnesium, zinc, phosphorus, choline, thiamin, riboflavin, and vitamin B6 compared to non-consumers.
•    13- to 23-month-olds had greater daily dietary fiber, iron, zinc, magnesium, phosphorus, folate, riboflavin, niacin, thiamin, vitamin A, vitamin B6, and vitamin B12 relative to non-consumers.
Diet Quality Scores
•    Scores were significantly higher in all infant grain consumers examined in comparison to non-consumers.
•    Younger grain-consuming infants typically ate more greens and beans, total fruit, whole grains, refined grains, dairy foods, total protein foods, seafood and plant protein foods, and saturated fat in comparison to non-consumers of grains.
•    Older infants consuming grains typically ate more total fruit, whole fruit, whole grains, and refined grains relative to non-consumers.
Food Group Intake
•    Grain intake was linked with greater daily intake of several recommended food groups in both younger and older infants versus non-consumption of grains.
•    Infants 6–12-months-old had significantly higher intakes of milk, cheese, and total dairy foods compared to grain non-consumers.
•    Infant grain consumption was linked to higher refined and whole grain intake, as well as greater intake in terms of total fruits, total vegetables and total meat, poultry, seafood, nuts and seeds compared to non-consumers of grains.
Papanikolaou said the study included both whole grains and refined grains, as defined by the USDA Food Patterns Equivalents Database, in its analysis.
Taking a broad look at the data, he said while grains can be contributors of sugar and sodium to children’s’ diets, certain grain foods contribute high-value nutrient density that surpasses caloric contributions in the diet.
As Papanikolaou concluded, early acceptance and familiarity with nutrient-dense whole grain and fortified or enriched refined grain foods (as opposed to “indulgent grains”) likely will help close nutrient intake recommendation gaps as children grow and develop — with particular emphasis on shortfall nutrients such as dietary fiber, folate, magnesium, calcium, and iron.
“The key takeaway of this study is that parents, caregivers, and those who provide them nutritional guidance need to know the many benefits of including, and the many risks of excluding, grains in infants’ diets,” Papanikolaou said.


 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢ بهمن ١٣٩٨        ساعت:     ١٣:٢١

 


خروج




پربازدیدترین

سیاست‌گذاری ثابت در یک بازه زمانی مشخص اما نه کوتاه و حذف قانون بازگشت ارزی، دو نیاز مهم برای بازگشایی مسیر صادرات آرد پیش روی آسیابانان ایرانی

اختصاصی/ مهرزاد جمشیدی گفت: نیازمند برنامه‌ریزی جامع در حوزه صادرات آرد هستیم و اولین گام در این راستا، اجتناب از نرخ‌گذاری دستوری در حوزه خرید گندم و فروش آرد با درصد استحصال آن است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...