چرا نان آزاد کیفیت ندارد؟
اختصاصی/ دولت 20 درصد از واحدهای نانوایی سنتیپز را در سال 93 آزاد کرد که طبق این مصوبه، قرار شد واحدهای آزادپز در انتخاب و خرید آرد و نرخگذاری نان آزاد باشند که البته در بسیاری از شهرها و شهرستانهای کوچک، این طرح به دلیل وجود قشر کمدرآمد، موفق نبود. در واقع این اقدام دولت با هدف ارتقاء کیفیت نان در کشور صورت گرفت
چه بهتر اینکه دولت به جای اعطای مجوز به واحدهای سنتی آزادپز، ابزارها و سیاستهایی تشویقی و کارآمد اعمال کند تا واحدهای دولتی تشویق به آزادپزی شوند و با یکسانسازی صنعت نان در کشور، شاهد شکوفایی و تعالی این صنعت مهم در کشورمان باشیم.
تاریخ: دوشنبه ٨ آبان ١٣٩٦ ساعت: ١٠:٣٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|