فرهنگسازی برای جایگزینی کیسههای پارچهای در نانواییها
اختصاصی/ ایام قدیم، بزرگان ما وقتی نان را می خریدند، آن را با سفرههای پارچهای حمل میکردند و نانی که در سفره قرار میگرفت، همانگونه که از تنور بیرون میآمد داغ و تازه بود اما سالهاست که کیسههایی از جنس پلاستیک به منظور حمل نان در محل نانواییها میان مشتریان توزیع میشود و این عادت به غلط در میان مردمان کشورمان جا افتاده که نان را با کیسههای پلاستیکی از محل نانوایی حمل و جا به جا کنند و وقتی نان به سفره میآید، دیگر عطر و طعم اولیه خود را از دست داده و به اصطلاح حالت لاستیکی گرفته است.
علاوه بر اینکه کیسههای پلاستیکی آسیبهایی جبران ناپذیر به چرخه محیط زیست وارد میکنند، استفاده نامناسب از آنها میتواند برای سلامت انسان هم بسیار خطرآفرین باشد.
در واقع با ایجاد رطوبت، مواد شیمیایی داخل کیسه وارد بافت نان شده و در نتیجه با مصرف آن مواد شیمیایی به بدن انسان وارد میشود که متأسفانه به مرور میتواند زمینهساز بسیاری از بیماریهای خطرناک باشد.
در حال حاضر که افت کیفیت نان و تبدیل این برکت الهی به ضایعات و دورریز، در کشور ما دغدغهای برای همه است، اشاعه فرهنگ کیسههای پارچهای برای حمل نان تا حدی میتواند به ثبات کیفیت نان و کاهش بیات شدن و ضایعات کمک کند و برای حفظ عطر و طعم واقعی نان مؤثر باشد.
تاریخ: سه شنبه ٢٥ مهر ١٣٩٦ ساعت: ١٠:٣٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|