به همت گروه مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری رویداد جهانی روز ملی شیرینی
همزمان با روز جهانی شیرینی، به همت گروه مهندسی صنایع غذایی مراسمی با عنوان " رویداد جهانی روز ملی شیرینی " با حضور استادان، کارکنان، دانشجویان و شرکت های معتبر ایران در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.
به گزارش غلات نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این رویداد با محورهای برگزاری سخنرانیهای علمی، اجرای مسابقه پخت و عرضه شیرینی در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی و برگزاری نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار شد.
دکتر اسماعیل زینالی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد و استان قزوین در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد، ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به میهمانان و شرکت کنندگان و با تبریک و گرامی داشت روز دانشجو و رویداد جهانی روز ملی شیرینی گفت: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و به ویژه گروه مهندسی صنایع غذایی این دانشگاه همواره در برگزاری رویدادهای مرتبط با صنعت غذا، پیشرو و پیشگام در کشور بوده است.
وی افزود: جا دارد از زحمات گروه مهندسی صنایع غذایی، انجمن علمی، استادان و دانشجویان این رشته برای برگزاری رویدادهای مختلف و باشکوه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تقدیر و تشکر کنم.
دکتر زینالی در ادامه با اشاره به ارتباط بسیار خوب دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با صنایع و به ویژه صنایع غذایی استان و کشور یادآور شد: حضور فعال شرکتهای صنایع غذایی معتبر و برند در ایران در نمایشگاههای رویداد صدرا در این دانشگاه نشان دهنده ارتباط بسیار خوب صنعت و دانشگاه میباشد.
در ادامه این مراسم، دکتر مجتبی جعفری مدیر گروه مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک روز دانشجو و رویداد جهانی روز ملی شیرینی گفت: خوشبختانه با حمایتهای دکتر زینالی و برنامهریزیهای گسترده صورت گرفته در این دانشگاه، تلاش شده تا با همت استادان و دانشجویان در جهت تبدیل شدن به دانشگاه پیشرو نسل های آینده که مختص دانشگاههای کارآفرین و پیشرو در توجه به بوم محوری، اقلیم محوری و زیست محوری میباشد حرکت کند.
گفتنی است، در این مراسم مهندس محسن نقاشی دبیرکل فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی-کشاورزی ایران، دکتر علیرضا احمدنژاد نماینده شرکت زرکام، مهندس ابوذر بابارضا رییس هیات مدیره و دبیرکل باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو، مهندس میمنت مدیر کنترل و توسعه محصولات شرکت فرمند، سرکار خانم دکتر نسرین وفایی عضو هیات مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و سرکار خانم زهرا شهبازی نماینده شرکت درنا سخنرانی کردند.
شایان ذکر است، در این رویداد، پیامهای ویدیویی ارسالی از سوی دکتر پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، دکتر روح الله ایزدخواه نماینده مجلس شورای اسلامی و نماینده ناظر بر هیأت عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور و دکتر احمد آریایی نژاد رئیس کمیته غذا و مواد آرایشی و بهداشتی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی پخش شد.
شایان ذکر است؛ نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات از روز دوشنبه 19 آذر به مدت 3 روز در محوطه داخلی دانشکده فنی و مندسی ( صنایع و مکانیک ) برپا و آماده بازدید علاقمندان است.
تاریخ: چهارشنبه ٢١ آذر ١٤٠٣ ساعت: ١٠:١١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|