اجرای طرح غربالگری واحدهای خبازی در استان کردستان
اختصاصی/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان با بیان اینکه بیشترین تخلفات نانوایان در حوزه کمفروشی است، گفت: طرح غربالگری واحدهای خبازی انجام میشود و بازدیدهای مستمر از نانواییها، آنالیز آرد این واحدها و پایش واحدهای آسیابانی استان صورت میگیرد.
وی افزود: بیش از 90 درصد گندم کردستان دیم است لذا لازم است حدود 20 درصد مصرف ماهیانه، گندم کیفی به استان تخصیص داده شود.
صالحی ادامه داد: درحال حاضر بر اساس مصوبه کارگروه استانی، خرید آرد یارانهای نوع 2 در کردستان محدود به استان شده و این اقدام با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت تولید آسیابانی در سطح استان ایجاد شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان در ادامه با بیان اینکه بیشترین تخلفات نانوایان در حوزه کمفروشی است، اظهار کرد: طرح غربالگری واحدهای خبازی انجام میشود و بازدیدهای مستمر از نانواییها، آنالیز آرد این واحدها و پایش واحدهای آسیابانی استان صورت میگیرد.
تاریخ: چهارشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٩ ساعت: ١٠:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|