مدیرعامل کارخانه گلآرد جیرفت مطرح کرد:
ذائقه جامعه باید پذیرای نان سبوسدار باشد/ ضرورت فرهنگسازی مزایای نان سبوسدار در کشور
اختصاصی/ حسن جعفری گفت: در راستای ارتقای فرهنگ مصرف نان سبوسدار، ضرورت دارد که در جامعه فرهنگسازی شده و اطلاعات لازم در راستای مزایای نان سبوسدار به مردم داده شود. در کنار آن لازم است نانوایان مهارتهای خود را در خصوص پخت نان سبوسدار، بیشتر کنند.
وی ادامه داد: با توجه به تصمیماتی که در استان کرمان برای حذف نان سفید و جایگزینی نان سبوسدار در سفرههای مردم گرفته شد، در حال حاضر کارخانههای آرد موظف به تولید آرد با میزان سبوسگیری 5/13 درصد هستند.
جعفری افزود: البته در حال حاضر مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان با جدیت بیشتری پیگیر اجرای این طرح از سوی کارخانهها هستند و در صورتی که کارخانههای آرد استان، 5/13 درصد را برای تولید آرد سبوسدار لحاظ نکنند، از سهمیهشان کسر خواهد شد.
وی بیان کرد: متاسفانه نانوایان به آرد سفید عادت کردهاند و این تفکر غلط باید اصلاح شود و با در نظر گرفتن اینکه نان سبوسدار از سلامت بیشتری برخوردار است، باید در جهت آگاهسازی مردم نیز اقدام شود.
جعفری در ادامه با اشاره به کیفیت گندم استان کرمان گفت: خوشبختانه گندم منطقه جنوب کرمان از کیفیت بالایی برخوردار است مضاف بر اینکه امسال در کنار گندم استان، بخشی از گندمهای وارداتی نیز به ما اختصاص داده شد و ما با اختلاط توانستیم به کیفیت بالایی دست یابیم.
تاریخ: يکشنبه ٩ آذر ١٣٩٩ ساعت: ١٢:٤٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|