نقش مهم آسیابانان در کیفیت نان/ تشکیل 86 پرونده فروش خارج از شبکه آرد در این استان
اختصاصی/ معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان اردبیل در واکنش به اظهار نظر یکی از مسئولین این استان در خصوص کیفیت پایین نان اظهار کرد: اداره کل غله استان اذعان میکند که بهترین گندم را با اختلاط تحویل کارخانههای آرد میدهد. این در حالی است که کارخانهها هم باید در پروسه استحصال آرد، گندمها را اختلاط کنند تا آرد با کیفیت مناسب تحویل نانوایان داده شود.
یوسف شهباززاده در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: خوشبختانه نانوایان اردبیل از سابقه بالایی در این حرفه تخصصی برخوردارند و ما به لحاظ مهارتی در میان نانوایان مشکلی نداریم. ضمن اینکه در تولید نان به هیچ عنوان جوش شیرین مصرف نمیشود.
وی با اشاره به تشدید بازرسیها از واحدهای نانوایی در این استان افزود: در 7 ماهه امسال 86 پرونده فروش خارج از شبکه آرد در کل استان تشکیل شده که البته در صورت مواجهه با این تخلف، سریعاً سهمیه واحد نانوایی قطع میشود.
شهباززاده ادامه داد: به منظور اعمال طرحهای تشویقی و تنبیهی در سطح استان و تأمین نان شهروندان استان، ما 16 واحد نانوایی فعال را انتخاب کردیم که در معابر اصلی شهر مستقر هستند و اجازه دارند تا 11 شب نیز فعال باشند. آرد این واحدها نیز از محل تعدیل سهمیه واحدهای غیرفعال و واحدهای متخلف تأمین شده است.
تاریخ: شنبه ٢٤ آبان ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٤٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|