صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  بی توجهی به قانون آموزش نانوایان

  اختصاصی/ طبق قانون اتحادیه‌های صنفی موظفند از محل بودجه اتحادیه، تسهیلات لازم را برای آموزش‌های مورد نیاز افراد صنفی فراهم کنند. منابع مالی اتحادیه‌ها از طریق حق عضویت افراد صنفی در اتحادیه، کمک‌های دریافتی از اشخاص حقیقی و حقوقی، اخذ کارمزد وصول مالیات، عوارض و هزینه خدمات وزارتخانه‌ها، شهرداری‌ها و سازمان‌های وابسته به دولت تأمین می‌شود.

            

به گفته بسیاری از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان، اتحادیه بودجه کافی برای برگزاری دوره‌های آموزشی نانوایان ندارد این در حالی است که بسیاری از نانوایان اذعان می‌کنند سالانه مبالغ زیادی را بابت حق عضویت در اتحادیه می‌پردازند اما در قبال آن خدماتی دریافت نمی‌کنند!
عباسوند، رئیس اتحادیه نانوایان تبریز در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: بیشترین درآمد اتحادیه‌ها از محل دریافت حق عضویت اعضا تأمین می‌شود.
وی افزود: برخی اتحادیه‌ها به دلیل اینکه سپرده‌های مالی دارند، می‌توانند دوره‌های آموزشی برای نانوایان برگزار کنند اما منابع مالی ما برای برگزاری دوره محدود است.
عباسوند ادامه داد: سال گذشته از طریق اداره کل غله استان آذربایجان شرقی و با تخصیص بودجه از سوی غله، دوره آموزشی برای نانوایان برگزار کردیم اما متأسفانه شیوع ویروس کرونا در کشور به ما اجازه برگزاری کلاس برای نانوایان در سال جاری را نداد.
در ادامه امیر دهقان، رئیس اتحادیه نانوایان اهواز با بیان اینکه سالانه بخشی از درآمد اتحادیه برای آموزش نانوایان صرف می‌شود، گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان فنی و حرفه‌ای و اداره کل غله استان خوزستان داریم، تا سال گذشته با بودجه اتحادیه و هماهنگی این دو ارگان، دوره آموزشی برای نانوایان برگزار می‌شد اما امسال هنوز این تفاهم‌نامه منعقد نشده است.
دهقان افزود: البته در حال حاضر نیز در صورتی که در حین بازرسی از واحدهای نانوایی ضعف مهارتی در واحد صنفی مشاهده شود، کارگران واحد صنفی از سوی استادان اتحادیه آموزش‌های لازم را خواهند دید.
یکی دیگر از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان کشور در خصوص آموزش نانوایان به غلات نیوز گفت: صنف نانوایان در حال حاضر با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند و نانوایان زیر بار فشارهای مضاعف مالی هستند؛ حالا در این شرایط چگونه می‌توانند به آموزش فکر کنند؟
وی افزود: اول باید به فکر رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌های نانوایان باشیم و بعد زمینه‌های آموزش را برای نانوایان فراهم کنیم. نانوایی که به دلیل دغدغه‌های مالی، انگیزه‌ای برای فعالیت در این حرفه ندارد، چگونه می‌تواند برای آموزش در این حرفه انگیزه داشته باشد؟
آکادمی ملی نان ایران از سال گذشته به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر و با هدف ارتقای کیفیت نان در استان تهران راه‌اندازی شد. این آکادمی به عنوان بزرگ‌ترین مرجع آموزشی کشور قرار است با تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در صنعت نان، بزرگ‌ترین ضعف و چالش این صنعت را که کمبود نانوای حرفه‌ای است، رفع کند. اما با اینکه آکادمی نان ایران، ملی است، متأسفانه بسیاری از اتحادیه‌های نانوایان کشور اطلاعی از آن ندارند و وقتی درباره آکادمی از تعدادی از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان در استان‌ها پرس و جو کردیم، متأسفانه از وجود چنین مرجع آموزشی برای نانوایان اظهار بی‌اطلاعی کردند.
محمدجواد کرمی، مدیر اجرایی آکادمی ملی نان ایران در گفت‌وگو با غلات نیوز با بیان اینکه فعالیت آکادمی نان ایران به صورت ملی است و نانوایان سراسر کشور می‌توانند از این فضای آموزشی استفاده کنند، اظهار کرد: متأسفانه سیستم آموزشی ما در صنعت نان به کلی غلط است؛ در صنعتی که آموزش حرف اول را می‌زند و جایگاه بسیار مهمی دارد، متأسفانه برای این مهم هزینه صرف نشده و این امر مهم از ابتدای کار نادیده گرفته شده است.
وی ادامه داد: به طور کلی افراد وقتی می‌خواهند فعالیت را در یک صنعت آغاز نمایند، ابتدا برای آموزش حرفه‌ای در آن هزینه می‌کنند اما متأسفانه تنها چیزی که در صنعت تخصصی نان نادیده گرفته می‌شود، اصل مهم آموزش است!
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم گفت: در حال حاضر با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر صنف، فضای آکادمی از طریق بخش دولتی در اختیار ما قرار گرفته و بخش خصوصی با تجهیز آکادمی به امکانات کافی پخت، این فضای آموزشی را در اختیار نانوایان قرار داده است. در حال حاضر بستر آکادمی ملی نان برای تربیت نیروی انسانی ماهر در صنعت نان مهیا است و نانوایان کل کشور می‌توانند از این فضا استفاده کنند.
کرمی در خاتمه تصریح کرد: به اعتقاد من اتحادیه‌های صنف به عنوان بخش خصوصی باید آموزش نانوایان را مدیریت کنند چنان‌که این امر طبق قانون به اتحادیه‌ها واگذار شده و موظف به اجرای آن هستند.
همان‌طور که گفته شد آکادمی ملی نان ایران قرار است یک بستر آموزشی بزرگ برای نانوایان کل کشور باشد؛ صنفی که تا کنون معضل نیروی انسانی ماهر داشت و حالا با راه‌اندازی آکادمی قرار است این چالش جبران شود و شاهد ورود نانوایان ماهر و متخصص به صنعت نان باشیم. اما با توجه به بی‌اطلاعی برخی نانوایان کشور از وجود آکادمی در صنعت نان، لازم است متولیان مربوطه اطلاع‌رسانی‌های لازم را در این راستا انجام دهند تا سراسر کشور از برنامه‌های آکادمی، آگاهی لازم را کسب نمایند.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ١٣ مهر ١٣٩٩        ساعت:     ٠٧:٤١

 


خروج




سهمیه آرد نانوایی‌های تهران بازبینی می‌شود

اختصاصی/ عباس ارشدی با اشاره به بازبینی سهمیه آرد واحدهای نانوایی استان تهران گفت: در راستای این طرح، سهمیه آرد واحدهای نانوایی که تولید کمی به تناسب میزان آرد دریافتی دارند، کسر شده و به سهیمه واحدهای خبازی که آرد کمتری می‌گیرند، افزوده خواهد شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۹۸۱ up
chf فرانک سويس ۴۶,۰۲۸ down
sek کرون سوئد ۴,۸۷۴ down
nok کرون نروژ ۴,۶۶۳ down
dkk کرون دانمارک ۶,۶۸۳ down
inr روپيه هند ۵۶۷ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۲۵۵ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۰۸۷ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۱۶۵ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ up
cad دلار کانادا ۳۲,۱۸۳ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۲۷۵ up
zar راند ۲,۷۲۸ down
try لير ترکيه ۵,۳۲۲ down
rub روبل روسيه ۵۵۳ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۲ eq
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۷۲۰ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۵۳ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۵۵ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۸ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۳ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۲۵۰ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۱ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۹۸۲ down
cny یوان چين ۶,۳۸۱ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۸,۰۷۳ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۶۳ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۸۰۱ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۴۹,۷۵۲ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۸۴ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۶۹۰ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۶۰ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۵ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۴۱۰ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۱۵۴ up
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۱۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۱ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سپهر اندیش حساب آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...