صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  بی توجهی به قانون آموزش نانوایان

  اختصاصی/ طبق قانون اتحادیه‌های صنفی موظفند از محل بودجه اتحادیه، تسهیلات لازم را برای آموزش‌های مورد نیاز افراد صنفی فراهم کنند. منابع مالی اتحادیه‌ها از طریق حق عضویت افراد صنفی در اتحادیه، کمک‌های دریافتی از اشخاص حقیقی و حقوقی، اخذ کارمزد وصول مالیات، عوارض و هزینه خدمات وزارتخانه‌ها، شهرداری‌ها و سازمان‌های وابسته به دولت تأمین می‌شود.

            

به گفته بسیاری از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان، اتحادیه بودجه کافی برای برگزاری دوره‌های آموزشی نانوایان ندارد این در حالی است که بسیاری از نانوایان اذعان می‌کنند سالانه مبالغ زیادی را بابت حق عضویت در اتحادیه می‌پردازند اما در قبال آن خدماتی دریافت نمی‌کنند!
عباسوند، رئیس اتحادیه نانوایان تبریز در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: بیشترین درآمد اتحادیه‌ها از محل دریافت حق عضویت اعضا تأمین می‌شود.
وی افزود: برخی اتحادیه‌ها به دلیل اینکه سپرده‌های مالی دارند، می‌توانند دوره‌های آموزشی برای نانوایان برگزار کنند اما منابع مالی ما برای برگزاری دوره محدود است.
عباسوند ادامه داد: سال گذشته از طریق اداره کل غله استان آذربایجان شرقی و با تخصیص بودجه از سوی غله، دوره آموزشی برای نانوایان برگزار کردیم اما متأسفانه شیوع ویروس کرونا در کشور به ما اجازه برگزاری کلاس برای نانوایان در سال جاری را نداد.
در ادامه امیر دهقان، رئیس اتحادیه نانوایان اهواز با بیان اینکه سالانه بخشی از درآمد اتحادیه برای آموزش نانوایان صرف می‌شود، گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان فنی و حرفه‌ای و اداره کل غله استان خوزستان داریم، تا سال گذشته با بودجه اتحادیه و هماهنگی این دو ارگان، دوره آموزشی برای نانوایان برگزار می‌شد اما امسال هنوز این تفاهم‌نامه منعقد نشده است.
دهقان افزود: البته در حال حاضر نیز در صورتی که در حین بازرسی از واحدهای نانوایی ضعف مهارتی در واحد صنفی مشاهده شود، کارگران واحد صنفی از سوی استادان اتحادیه آموزش‌های لازم را خواهند دید.
یکی دیگر از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان کشور در خصوص آموزش نانوایان به غلات نیوز گفت: صنف نانوایان در حال حاضر با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند و نانوایان زیر بار فشارهای مضاعف مالی هستند؛ حالا در این شرایط چگونه می‌توانند به آموزش فکر کنند؟
وی افزود: اول باید به فکر رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌های نانوایان باشیم و بعد زمینه‌های آموزش را برای نانوایان فراهم کنیم. نانوایی که به دلیل دغدغه‌های مالی، انگیزه‌ای برای فعالیت در این حرفه ندارد، چگونه می‌تواند برای آموزش در این حرفه انگیزه داشته باشد؟
آکادمی ملی نان ایران از سال گذشته به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر و با هدف ارتقای کیفیت نان در استان تهران راه‌اندازی شد. این آکادمی به عنوان بزرگ‌ترین مرجع آموزشی کشور قرار است با تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در صنعت نان، بزرگ‌ترین ضعف و چالش این صنعت را که کمبود نانوای حرفه‌ای است، رفع کند. اما با اینکه آکادمی نان ایران، ملی است، متأسفانه بسیاری از اتحادیه‌های نانوایان کشور اطلاعی از آن ندارند و وقتی درباره آکادمی از تعدادی از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان در استان‌ها پرس و جو کردیم، متأسفانه از وجود چنین مرجع آموزشی برای نانوایان اظهار بی‌اطلاعی کردند.
محمدجواد کرمی، مدیر اجرایی آکادمی ملی نان ایران در گفت‌وگو با غلات نیوز با بیان اینکه فعالیت آکادمی نان ایران به صورت ملی است و نانوایان سراسر کشور می‌توانند از این فضای آموزشی استفاده کنند، اظهار کرد: متأسفانه سیستم آموزشی ما در صنعت نان به کلی غلط است؛ در صنعتی که آموزش حرف اول را می‌زند و جایگاه بسیار مهمی دارد، متأسفانه برای این مهم هزینه صرف نشده و این امر مهم از ابتدای کار نادیده گرفته شده است.
وی ادامه داد: به طور کلی افراد وقتی می‌خواهند فعالیت را در یک صنعت آغاز نمایند، ابتدا برای آموزش حرفه‌ای در آن هزینه می‌کنند اما متأسفانه تنها چیزی که در صنعت تخصصی نان نادیده گرفته می‌شود، اصل مهم آموزش است!
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم گفت: در حال حاضر با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر صنف، فضای آکادمی از طریق بخش دولتی در اختیار ما قرار گرفته و بخش خصوصی با تجهیز آکادمی به امکانات کافی پخت، این فضای آموزشی را در اختیار نانوایان قرار داده است. در حال حاضر بستر آکادمی ملی نان برای تربیت نیروی انسانی ماهر در صنعت نان مهیا است و نانوایان کل کشور می‌توانند از این فضا استفاده کنند.
کرمی در خاتمه تصریح کرد: به اعتقاد من اتحادیه‌های صنف به عنوان بخش خصوصی باید آموزش نانوایان را مدیریت کنند چنان‌که این امر طبق قانون به اتحادیه‌ها واگذار شده و موظف به اجرای آن هستند.
همان‌طور که گفته شد آکادمی ملی نان ایران قرار است یک بستر آموزشی بزرگ برای نانوایان کل کشور باشد؛ صنفی که تا کنون معضل نیروی انسانی ماهر داشت و حالا با راه‌اندازی آکادمی قرار است این چالش جبران شود و شاهد ورود نانوایان ماهر و متخصص به صنعت نان باشیم. اما با توجه به بی‌اطلاعی برخی نانوایان کشور از وجود آکادمی در صنعت نان، لازم است متولیان مربوطه اطلاع‌رسانی‌های لازم را در این راستا انجام دهند تا سراسر کشور از برنامه‌های آکادمی، آگاهی لازم را کسب نمایند.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ١٣ مهر ١٣٩٩        ساعت:     ٠٧:٤١

 


خروج




آیا تخصیص گندم یارانه‌ای نوع 2 واقعا رقابتی است؟!

طبق قانون، تخصیص سهمیه گندم یارانه‌ای نوع 2 در کشور باید رقابتی باشد اما سوال این‌جا است که آیا در تخصیص سهمیه‌ها به واحدهای آسیابانی، طبق قانون عمل می‌شود یا خیر؟!

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۹,۲۱۲ up
chf فرانک سويس ۴۶,۵۸۶ up
sek کرون سوئد ۵,۰۳۷ up
nok کرون نروژ ۵,۱۰۵ up
dkk کرون دانمارک ۶,۸۵۹ up
inr روپيه هند ۵۷۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۹,۱۷۲ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۶۰۵ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۴۰۵ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۷ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ down
cad دلار کانادا ۳۴,۶۹۵ up
nzd دلار نيوزيلند ۳۰,۴۸۰ up
zar راند ۲,۹۷۱ down
try لير ترکيه ۴,۹۷۱ up
rub روبل روسيه ۵۶۹ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۲,۸۷۸ up
syp لير سوريه ۳۴ eq
aud دلار استراليا ۳۲,۶۵۷ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۵۳۵ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۰۹ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۱۳۰ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ up
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۶۶۶ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۰۳۹ down
lyd دينار ليبی ۹,۴۲۳ up
cny یوان چين ۶,۵۲۵ eq
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۳,۸۶۱ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۱۸۱ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۲۹۰ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۵۱,۰۱۲ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۱۱ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۲۵۲ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۵۷ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۳ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۷۳۴ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۹۱۰ up
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۶۸۱ down
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۱ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت در حوزه آرد و نان استان رقم خورده است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم مطرح کرد:
استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

سورک
اینستا
پیشرفت پخت سحر
سینا
آذر غله
اتحادیه نانهای صنعتی
اتحادیه نانهای حجیم
زرین خوشه
گل آرد زاگرس
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
پارس ترک سیلو
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...