کارخانه آرد فخر زنجان مجهز به مدرنترین تکنولوژی آزمایشگاهی
اختصاصی/ مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد فخر زنجان با اشاره به برخورداری از دستگاه NIT گفت: این دستگاه، جدیدترین تکنولوژی آزمایشگاهی است که بسیاری از واحدهای آسیابانی به آن مجهز نیستند. در واقع به کمک دستگاه NIT، آنالیز کامل گندم و آرد به دست میآید و اختلاط گندمها بر اساس آنالیز دستگاهی، دقیقتر و اصولیتر انجام میگیرد.
وی با اشاره به اهمیت برخورداری آزمایشگاههای کارخانههای آرد از کارگاه پخت نان گفت: در واقع پخت آزمایشی نان قبل از عرضه آرد به بازار، به ما کمک میکند تا از کیفیت محصولمان اطمینان کامل به دست آورده و سپس به مشتری عرضه کنیم. ما فرایند پخت را به طور کامل روی آردها تست میکنیم و پس از رفع مشکلات احتمالی و تأیید کیفیت، در اختیار مشتریانمان میگذاریم.
علوی با بیان اینکه اختلاط گندمها یکی از روشهای مهم ارتقای کیفیت آرد است، افزود: امسال تخصیص گندم وارداتی به استان زنجان اقدام خوبی بود که به ارتقای کیفیت آرد کمک شایانی کرد. به طور کلی عملیات اختلاط گندمها، یکی از مراحل مهم در واحدهای آسیابانی است که در راستای ارتقای کیفیت آرد، نقش مهمی دارد.
مدیر کنترل کیفی کارخانه آرد فخر زنجان در ادامه خاطرنشان کرد: هرچه تعامل با مشتری بیشتر باشد واحد آسیابانی موفقتر است. ما این اصل را سرلوحه کارمان قرار دادهایم و با تکیه بر آن، از ابتدای عرضه محصول تا انتها همراه مشتریانمان هستیم. ارتباط مستمر با مشتری، یکی از اصول جلب بازار است.
تاریخ: سه شنبه ١ مهر ١٣٩٩ ساعت: ١٣:٠٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|