صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  تولیدکنندگان نان‌های صنعتی از کیفیت غافل نشوند!

  اختصاصی/ همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور، به منظور رعایت موارد بهداشتی و جلوگیری از خطر ابتلا به این ویروس، تقاضا به سمت مصرف نان‌های بسته‌بندی شده صنعتی رفت.

            

 در واقع پیش از این، نان‌های صنعتی چندان جایگاهی در سبد غذایی جامعه نداشتند اما با شیوع کرونا جای خود را در سفره‌ها پیدا کردند و به یکباره سرانه مصرف نان‌های صنعتی، رشدی قابل توجه به خود گرفت اما باتوجه به فرصت فراهم شده، ضرورت دارد که تولیدکنندگان نان‌های صنعتی بیش از هر چیز برای جلب اعتماد همیشگی بازار و حفظ جایگاه به دست آمده، بر ارتقاء کیفیت محصولشان تمرکز کنند.
قطعا در صورتی که مصرف‌کننده با انتخاب نان صنعتی، کیفیت دلخواه خود را کسب نکند، بازار را ترک خواهد کرد و با توجه به اینکه در سنوات اخیر با افزایش ناگهانی نرخ نان‌های صنعتی در بازار روبه‌رو بوده‌ایم، این انتظار می‌رود که تولیدکنندگان محترم از تولید باکیفیت غافل نشوند تا بازار را از دست ندهند.
بسیاری از دست اندرکاران حوزه نان معتقدند توسعه تولید و مصرف نان‌های صنعتی می‌تواند به کاهش قابل توجه ضایعات نان کمک کند اما این امر در حالی محقق می‌شود که شاهد تولید نان‌های صنعتی باکیفیت در کشور باشیم.
غالبا باتوجه به الگو و سبک غذایی ایران، گرایش به مصرف نان‌های سنتی بیشتر است لذا در سال‌های اخیر برخی نان‌های سنتی به روش صنعتی تولید و روانه بازار شده است اما باید گفت هدف از به‌کارگیری واژه بهداشتی و استاندارد برای نان صنعتی در اصل به این منظور است که این نان‌ها کاملا بدون دخالت دست و تحت نظارت آزمایشگاهی مدیران کنترل کیفیت در یک بستر استاندارد و بهداشتی تولید می‌شوند و می‌توان این اطمینان را داشت که نان‌های صنعتی عاری از افزودنی‌های غیرمجاز و شیمیایی هستند.
در کنار بستر فراهم شده در جامعه به منظور ارتقای فرهنگ مصرف نان‌های صنعتی، اگر بخواهیم به سمت کاهش ضایعات حرکت کنیم به عنوان گام اول لازم است روی کیفیت و سلامت تولید نان تمرکز شود. بدین منظور باید دغدغه‌های تولید در بخش نان‌های صنعتی، بررسی و رفع گردد تا تولیدکنندگان برای تولید محصول باکیفیت، انگیزه داشته باشند. بی‌توجهی دولت به چالش‌ها، نگرانی‌ها و دغدغه‌های نانوایان سنتی در سال‌های اخیر، متاسفانه ریشه به تیشه کیفیت و سلامت نان زده است لذا متولیان نان باید جلوی این اتفاق را در نان صنعتی بگیرند.
پس در شرایطی که با افزایش تقاضا برای نان‌های صنعتی از سوی جامعه روبه‌رو هستیم باید به سمت کیفی‌سازی این نان‌ها حرکت کنیم تا این بازار، همیشگی بماند...

 

                                     تاریخ:      سه شنبه ٤ شهريور ١٣٩٩        ساعت:     ١٤:٢٣

 


خروج




مشکلی در تامین آرد وجود ندارد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: در کشور نه کمبود آرد و نه کمبود گندم، وجود ندارد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۲۴۶ down
chf فرانک سويس ۴۵,۹۱۶ down
sek کرون سوئد ۴,۷۴۲ down
nok کرون نروژ ۴,۴۷۷ down
dkk کرون دانمارک ۶,۶۱۲ down
inr روپيه هند ۵۷۲ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۸۹۶ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۸۳۰ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۸۴۸ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۲۰ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۸۴۶ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۷۴۴ down
zar راند ۲,۵۳۷ up
try لير ترکيه ۵,۲۹۵ down
rub روبل روسيه ۵۴۱ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۷۳۵ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۹۰۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۱۹ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۷۷ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۳ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۵۷۱ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۵۳۴ down
lyd دينار ليبی ۳۰,۷۰۹ down
cny یوان چين ۶,۲۷۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۴,۵۹۹ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۱۲۶ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۶,۷۵۳ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۴۹,۲۱۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۷۸۲ down
gel لاری گرجستان ۱۳,۰۲۴ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۸۴۴ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۷ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۳۴۳ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۶,۲۶۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۶۴ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سپهر اندیش حساب آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...