صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  صف‌های نانوایی، ناقل خاموش کرونا!

  اختصاصی/ از اواخر سال گذشته بود که کشور درگیر همه‌گیری ویروس کرونا شد. ویروسی خطرناک که بسیاری از صنوف و مشاغل را درگیر خود کرد و حتی به تعطیلی کشاند. اما صنف نانوایان، صنفی که تعطیلی نمی‌پذیرد و همواره باید به واسطه تامین قوت غالب جامعه در همه شرایط پای کار باشد، در معرض خطر این ویروس خطرناک قرار داشته و دارد لذا نانوایی‌ها به واسطه آسیب‌پذیرترین شغل بودن، در روزهای کرونایی باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی را برای حفظ سلامت خود و مشتریانشان جدی بگیرند.

            

همزمان با شیوع کرونا در کشور، قوانین بهداشتی برای واحدهای صنفی نانوایی لحاظ شد و می‌توان گفت پروتکل‌ها تقریبا در اغلب نانوایی‌های کشور رعایت می‌شود. اگرچه بخشی از رعایت موارد بهداشتی به منظور جلوگیری از شیوع کرونا در واحدهای نانوایی نیز به مشتریان بستگی دارد.
لذا باتوجه به ماهیت واحدهای صنفی نانوایی و ارتباطی که روزانه بین مردم و نانوایان در حجم انبوه ایجاد می‌شود، ضروری است تا رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نظارت بر رعایت آن در واحدهای صنفی بسیار حائز اهمیت شمرده شود.
از این رو این مسأله نیازمند صدور یک مصوبه در راستای رعایت اجباری پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای نانوایی است (البته این به معنای تحمیل قوانین اجباری به نانوایان نیست و با هدف حفظ سلامتی نانوایان زحمتکش و همچنین جلوگیری از شیوع کرونا در کشور پیشنهاد می‌شود).
همزمان با شیوع کرونا در کشور، کم و بیش از سوی برخی ارگان‌ها رعایت فاصله اجتماعی در صف‌های نانوایی‌ها و همچنین گرم کردن مجدد نان پس از خرید و هنگام مصرف، به مردم تذکر داده شده اما ضروری است این مسأله به صورت یک قانون به منظور مقابله با شیوع این ویروس هنگام خرید نان از واحدهای نانوایی از سوی ارگان متولی وزارت بهداشت، تصویب و ابلاغ شود و در واحدهای نانوایی در معرض دید مشتریان نصب گردد.
قطع به یقین مشخص نیست تا چه زمانی درگیر ویروس کرونا خواهیم بود از این رو لازم است در هر شرایطی رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدی گرفته شود تا همه دست در دست هم، از شیوع این ویروس در کشورمان جلوگیری کنیم.





 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٢ مرداد ١٣٩٩        ساعت:     ١١:٣٠

 


خروج




آسیابانان ایرانی پشت چراغ قرمز قوانین دولتی صادرات آرد!

کشور ایران بیش از 300 کارخانه آردسازی با تکنولوژی روز دنیا دارد. متأسفانه در سال‌های اخیر به دلیل صدور مجوزهای بی‌رویه و غیرکارشناسانه، بیش از 20 میلیون تن ظرفیت مازاد آسیابانی در کشور ایجاد شده در حالی که هم‌اکنون فقط از نیمی از این ظرفیت استفاده می‌شود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۶/۳۰
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۲۶۷ eq
chf فرانک سويس ۴۶,۰۸۲ eq
sek کرون سوئد ۴,۷۹۵ eq
nok کرون نروژ ۴,۶۲۰ eq
dkk کرون دانمارک ۶,۶۸۵ eq
inr روپيه هند ۵۷۱ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۴۳۲ eq
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۲۷۱ eq
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۱۶۷ eq
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۲۰ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۱ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۸۱۰ eq
nzd دلار نيوزيلند ۲۸,۴۰۴ eq
zar راند ۲,۵۷۲ eq
try لير ترکيه ۵,۵۵۵ eq
rub روبل روسيه ۵۵۵ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ eq
syp لير سوريه ۸۳ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۶۲۰ eq
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۹۰۱ eq
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۲۳ eq
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۵ eq
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۲ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۵۰۰ eq
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۵۷ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۵۶۹ eq
cny یوان چين ۶,۲۰۵ eq
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۵,۱۳۱ eq
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۰۸ eq
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۶,۰۴۷ eq
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۴۹,۷۲۴ eq
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۹۵۶ eq
gel لاری گرجستان ۱۳,۱۷۰ eq
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۸۳۴ eq
afn افغانی افغانستان ۵۴۷ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۳۴۰ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۶ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۶,۶۳۳ eq
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۶۸ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سراوان
سپهر آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...