مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان تاکید کرد:
بازرسیهای مستمر و ارائه آموزشهای لازم به نانوایان در راستای کیفیت نان، باید مورد توجه قرار گیرد
محمود ابراهیمی ضمن تاکید بر ارتقای کیفیت نان تولیدی در استان اصفهان، خواستار افزایش بازرسیها و همچنین ارائه آموزشهای لازم برای نانوایان در زمینه پخت نان با کیفیت مناسب شد.
ابراهیمی، مدیرکل غله استان اصفهان با تاکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و پخت نان اظهار کرد: دستگاههای مرتبط باید بر اعمال نظارت بیشتر بر فرایند تهیه و توزیع نان، گرانفروشی، کمفروشی و کیفیت این محصول اهتمام بیشتری داشته باشند تا از بروز تخلفات جلوگیری شود.
تاریخ: دوشنبه ١٣ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٤:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|