برنامهریزی برای تولید نان سنگک با آرد 7 تا 12 درصد سبوسگیری شده در استان اردبیل
اختصاصی/ معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: متأسفانه در بازرسی از واحدهای نانوایی، مشاهده میشود که درصد سبوسگیری آرد منطبق با نوع نان در واحدهای صنفی نانوایی نیست که ما در برنامههای آیندهمان داریم که نانوایان سنگک استان ملزم به استفاده از آرد 7 تا 12 درصد سبوسگیری شوند.
یوسف شهباززاده در گفتوگو با غلات نیوز بیان کرد: از اسفندماه سال گذشته، طرح تخصیص گندم بر اساس رتبهبندی کارخانهها در استان اجرایی شده و بر اساس این طرح، 50 درصد از سهمیه گندم برحسب رضایت مشتری به کارخانهها تخصیص داده خواهد شد.
وی افزود: به طور ماهیانه از نانوایان بابت کیفیت آرد و از مشتریان بابت کیفیت نان نظرسنجی صورت میگیرد و بر اساس آن سهمیه گندم به کارخانههای آرد تعلق میگیرد.
شهباززاده ادامه داد: چنانچه در بازرسیهای صورت گرفته، کیفیت نان در واحدهای صنفی نانوایی کم باشد، در مرحله اول به واحد مذکور تذکر داده شده و در مرحله دوم قطع سهمیه آرد صورت خواهد گرفت. همچنین در صورت کیفیت پایین آرد، به کارخانهها هم در مرحله اول تذکرهای لازم ارائه و نیز در مرحله دوم برای قطع سهمیه گندم آنها اقدام خواهد شد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان اردبیل اظهار کرد: تخلفات در کارخانههای آرد بسیار اندک است اما در واحدهای نانوایی تخلفهایی مشاهده میشود و تا کنون سهمیه 5 واحد صنفی نانوایی متخلف قطع شده است.
شهباززاده افزود: با توجه به نارضایتیهایی که از سوی اتحادیه نانوایان استان اردبیل از کیفیت آرد مطرح میشد، هدف از اجرای این طرح، بهبود کیفیت آرد و نان در سطح استان اردبیل بود.
تاریخ: سه شنبه ١٣ خرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|