مدیرعامل کارخانه گلآرد زاگرس مطرح کرد:
آزادسازی، تنها راه نجات صنعت آرد از مشکلات
اختصاصی/ بهادر هادیزاده، آزادسازی را تنها راه نجات صنعت آرد از چالشها و موانع پیش رو دانست و گفت: رفع مشکلات آسیابانان چارهای ندارد جز اینکه دولت صنعت آرد را آزاد کند. در این صورت ارتباط آسیابان با کشاورز به طور مستقیم شکل میگیرد و آسیابان بر حسب تقاضایش گندم دلخواه خود را خریداری و باتوجه به بازار رقابتی پیش آمده آرد باکیفیت هم به بازار عرضه مینماید. در این میان نیز دولت میتواند به منظور جبران افزایش نرخ نان و حمایت از اقشار جامعه، یارانه نان را به دهکهای ضعیف تخصیص دهد.
مدیرعامل کارخانه گلآرد زاگرس در گفت وگو با غلات نیوز اظهار کرد: قطعا در صورت آزادسازی صنعت آرد کارخانجاتی که کیفیت را سرلوحه کارشان قرار داده اند در چرخه تولید همچنان پایدار خواهند ماند و آردسازانی که آسیابان واقعی نیستند از گردانه رقابت خارج خواهند شد.
هادی زاده ادامه داد: مصرف نان سالم و باکیفیت حق مسلم مصرف کننده است و در صورت آزادسازی آرد ونان مصرف کننده نهایی به حق واقعی خود خواهد رسید. اما آنچه که مهم است حذف یارانه است که رانت های زیادی را در صنعت آرد ونان به جریان انداخته و با آزادسازی ریشه کن خواهد شد و نیز هزینه های اضافی که دولت در زنجیره تامین نان می پردازد حذف خواهد شد.
مدیرعامل کارخانه گل آرد زاگرس خاطرنشان کرد: آزادسازی صنعت آرد ونان چرخه تامین نان را به کل باکیفیت خواهد کرد. چراکه در این صورت مردم به دنبال نان باکیفیت است، به طبع آسیابان به دنبال تامین گندم کیفی می رود و کشاورز نیز به دنبال کاشت محصول کیفی خواهد رفت.
هادی زاده در بخش پایانی اظهاراتش تاکید کرد: قطعا با آزادسازی انقلابی در کیفیت آرد ونان اتفاق خواهد افتاد.
* «حق مسلم مردم، مصرف نان باکیفیت است» همواره سرلوحه کار ماست
در ادامه بهار توابی، مدیر کنترل کیفیت کارخانه گلآرد زاگرس در گفتوگو با غلات نیوز بیان کرد: آزمایشگاه این واحد تولیدی از پیشرفتهترین تکنولوژی برخوردار است.
وی با اشاره به نقش پررنگ آزمایشگاه در تأیید کیفیت مواد اولیه ورودی به کارخانه و تضمین کیفیت محصول خروجی بیان کرد: میتوان اینگونه مطرح کرد که آزمایشگاه قلب یک کارخانه آردسازی است و این مساله اهمیت واحد آزمایشگاهی را در یک کارخانه آرد نشان میدهد.
توابی ادامه داد: خوشبختانه در استان زنجان همکاری و تعامل بسیار خوبی میان سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد با مدیران کنترل کیفیت کارخانه آرد برقرار است.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه گلآرد زاگرس با اشاره به اهمیت تعامل مدیریت کارخانه و بخش آزمایشگاه و تاثیر آن بر کیفیت محصول خروجی گفت: همواره یکی از دغدغههای مدیریت کارخانه، تولید آرد باکیفیت است و ما این شعار را که «حق مسلم مردم، مصرف نان باکیفیت است»، سرلوحه تولیدمان قرار دادهایم.
توابی همچنین به اهمیت تعامل مدیران کنترل کیفیت کارخانههای آرد با مشتریان خود (نانوایان) اشاره نمود و گفت: این مساله بر کیفیت آرد تأثیر صد درصدی دارد. درواقع ما با نانوایان تعامل برقرار میکنیم تا نیازهای آنها را بسنجیم و مطابق با آنچه بازار تقاضا میکند، محصولمان را ارائه دهیم قطعا تولید آرد باکیفیت، جلب رضایت و اعتماد مشتریان را به دنبال دارد و این مسأله رمز موفقیت کارخانه است.
تاریخ: سه شنبه ٦ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٣٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|