در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
آموزش، امری حیاتی در صنعت نان
اختصاصی/ به گزارش غلات نیوز، متاسفانه در سالهای اخیر مشکلات نانوایان منجر به کاهش انگیزه در این صنف گردیده و به دنبال آن نانوایان از آموزش آکادمیک فاصله گرفتهاند اما باتوجه به اینکه نانوایان مسئولیت تامین مهمترین غذای جامعه را بر عهده دارند، آموزش در جهت ارتقاء آگاهی این صنف از اهمیتی بسیار ویژه برخوردار است.
رضایی در گفتوگو با غلات نیوز گفت: در واقع این آموزشگاه متعلق به بخشهای مختلف صنعت غذاست که نان یکی از آنهاست و افراد در دو بخش نانهای سنتی و نانهای حجیم و نیمهحجیم تحت آموزشهای آکادمیک و حرفهای قرار میگیرند.
وی ادامه داد: از سال 80 رسما آموزشگاه را افتتاح کردهایم اما متاسفانه در این سالها کمتر شاهد استقبال نانوایان سنتی بودهایم و بیشتر مردم عامه از دورههای آموزشی ویژه نان استقبال کردهاند!
مدیر آموزشگاه نان افزود: درواقع افرادی که در قالب نانوا این شغل را میپذیرند، باید بدانند که مسئولیت تامین اصلیترین غذای جامعه را بر عهده دارند و به همین دلیل آموزش برایشان بسیار ضروری است. بهداشت و ایمنی، ارتقاء و حفظ کیفیت و آشنایی با انواع افزودنیها از مهمترین اصولی است که نانوا باید با آن آشنایی داشته باشد که قطعا در صورت آموزش محقق خواهد شد. آموزش نانوایان در کنار اینکه کیفیت نان را صد درصد تضمین میکند، کاهش ضایعات نان را به دنبال خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش بیان کرد: سالیانه افراد زیادی به سایر کشورهای جهان مهاجرت میکنند که قطعا بر حسب گرایش و ذائقهای که ایرانیان دارند، خواهان مصرف نانهای سنتی خواهند بود. ما این فرصت را در آموزشگاه به صورت آکادمیک فراهم کردهایم که افراد تحت آموزشهای حرفهای قرار بگیرند و با صدور مدارک معتبر، موفق به راهاندازی نانواییهای سنتی در سایر کشورهای دنیا شوند.
رضایی اظهار کرد: با توجه به ضرورت آموزش در میان نانوایان، لازم است که تولیدکنندگان نان با هزینه اتحادیههای صنف و نهادهای مسئول به سمت آموزش هدایت شوند. نانوایان ارتباطی مستقیم با سلامت جامعه دارند و افزایش سطح آگاهی آنها مساوی با افزایش کیفیت و سلامت نان است.
وی تصریح کرد: عدم استقبال نانوایان از آموزش، به عوامل مختلفی بستگی دارد. نخست اینکه در شرایط فعلی اقتصادی و فشارهای مالی، نانوایان از صرف هزینه برای آموزش امتناع میکنند و از میزان ضرورت آموزش اطلاعی ندارند. ضمن اینکه حاضر به صرف وقت در این خصوص نیستند که البته این مورد بیشتر در میان نانوایان سنتی صدق میکند.
رضایی گفت: آموزش در تمام دنیا جزو مباحث مهم در صنایع به شمار میآید اما در ایران بالاخص در صنف نانوایان این موضوع چندان مورد توجه قرار نگرفته است چنانکه در آموزشگاه ما استقبال از سایر حوزههای صنایع غذایی بیشتر است و حتی در صنف نانهای حجیم و نیمهحجیم نیز نانوایان بیشتر به دنبال افزایش معلومات خود به واسطه شرکت در دورههای بهروز آموزشی هستند!
البته ما در این آموزشگاه، آموزش پخت نانهای سنتی را به صورت اجباری در کنار نانهای حجیم قرار دادیم تا افراد شرکتکننده با مهارتهای پخت نان سنتی نیز آشنایی پیدا کنند.
وی ابراز کرد: آموزش در صنعت نان یک امر حیاتی است. مهمترین نیاز بشر، خوراک است و نانوایان مهمترین خوراک بشر یا همان نان را تامین میکنند پس افرادی زحمتکش، ارزشمند و قابل احترام هستند. لذا با توجه به نقشی که در سلامت جامعه دارند، آموزشگاه اعلام آمادگی میکند که با نرخ کمتر از آنچه در سازمان فنی و حرفهای کل کشور مصوب گردیده، نانوایان را تحت آموزشهای آکادمیک و حرفهای قرار دهد.
شایان ذکر است متقاضیان میتوانند از طریق شماره تماس 22799034 با ما تماس بگیرند یا حضورا جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس چهارراه پاسداران، خیابان دولت، نرسیده به چهارراه قنات، جنب بانک سپه، برج بهاران، واحد 24 مراجعه نمایند.
تاریخ: سه شنبه ٦ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٢٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|