گفتوگو با نانوای برگزیده جشنواره ملی گندم،آردونان؛
سیداکبر اسماعیلی: پخت نان سفید برای برخی نانوایان راحتتر است!
اختصاصی/ اسماعیلی، نانوای سنگک استان اصفهان است که این نان سنتی را با آرد 7 و 12 درصد سبوسگیری شده تولید میکند. وی در گفتوگو با غلات نیوز بیان کرد: نان سنگک سالمترین نان در میان نانهای سنتی است. در واقع هرچه سبوس نان بیشتر باشد، کیفیت و ماندگاری آن بالاتر میرود.
اسماعیلی گفت: خوشبختانه در طول سالها به واسطه فرهنگسازی نانهای کامل و سبوسدار در استان اصفهان استقبال از این نوع نانها بسیار زیاد است و در واقع فرهنگ مصرف نان سبوسدار در اصفهان نسبت به شهرهای دیگر کاملاً جا افتاده است.
وی اظهار کرد: اگر همه نانوایان کشور بتوانند از آردهای با درصد سبوسگیری کمتر نان خوب به عمل بیاورند، به نفع سلامت جامعه خواهد بود اما متأسفانه برخی نانوایان این توانایی را ندارند و پخت نانهای سفید برایشان راحتتر است!
تاریخ: سه شنبه ٦ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٥٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|