صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  نانوای ماهر، گوهری کمیاب!

  اختصاصی/ نقش نیروی انسانی در موفقیت یک صنعت، بی‌بدیل است. چنان‌که بسیاری از صنایع موفق دنیا این مسأله را به عنوان رمز موفقیت خود تلقی نموده و در این مسیر سرمایه‌گذاری می‌کنند.

            

در واقع سرمایه‌گذاری روی تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر، یکی از اصول صنایع مطرح و موفق دنیاست. آموزش به عنوان یک ابزار کلیدی در صنایع به شمار می‌آید. با توجه به جایگاه نان در سبد غذایی جامعه و اهمیت سلامت تغذیه‌ای آن، ضروری است که نیروی انسانی فعال در واحدهای تولیدی نان، از مهارت و تخصص‌های کافی برخوردار باشند.
نان از جمله صنایعی به شمار می‌آید که مهارت نیروی انسانی در توسعه یا عدم توسعه آن نقش بسزایی ایفا می‌کند. طبیعتاً تخصص و مهارت در میان نیروی انسانی صنایع با آموزش عملی خواهد شد.
متأسفانه سال‌هاست به دلیل مسائل حاشیه‌ای پیرامون عدم نرخ‌گذاری نان و ثبات چندین ساله قیمت به بهانه نبود بودجه،مقوله آموزش در صنعت نان مغفول مانده و نیروی انسانی متخصص و ماهر، تبدیل به گوهری کمیاب در این صنعت شده است. اما آنچه در میان آموزش نانوایان اهمیت پیدا می‌کند، کیفیت آموزش ارائه شده است که باید به شکل صحیح و کاربردی باشد.
متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز و به‌کارگیری شیوه‌های غیراستاندارد در طبخ نان (افزودن سبوس روی نان و عدم رعایت عمل‌آوری خمیر و غیره) از سوی نانوایان بوده‌ایم که این مسأله نشان از فقر آگاهی میان نانوایان دارد. لذا در آموزش‌های ارائه شده، نانوایان باید به این سطح از آگاهی برسند که نقش خطیر و حساسی در سلامت جامعه دارند و باید در تولید نان، استانداردها را رعایت کنند.
اگرچه در این سال‌ها بخش خصوصی در راستای ارتقاء کیفیت نان،بسترهای آموزشی را در سطح کشور فراهم نموده و البته در برخی از استان‌های کشور کارگاه‌های آموزشی برای نانوایان برگزار گردیده، منتها ضروری است که آموزش در این صنعت در ابعاد وسیع‌تری دنبال شود. لذا به عنوان پیشنهاد، مطرح می‌گردد دولت بودجه‌ای را به منظور ورود مبحث نان به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تخصیص دهد. مسلماً این امر با هدف ارتقاء و تضمین سلامت جامعه دنبال خواهد شد و صرف بودجه در این راه از ضروریات است.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢ بهمن ١٣٩٨        ساعت:     ٠٩:٥٤

 


خروج




پربازدیدترین

کاظم خاوازی با موافقت مجلس وزیر جهاد کشاورزی شد

کاظم خاوازی با رأی اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان وزیر جهاد کشاورزی انتخاب شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۰۰۸ up
chf فرانک سويس ۴۳,۳۸۸ down
sek کرون سوئد ۴,۱۸۴ down
nok کرون نروژ ۴,۰۲۶ up
dkk کرون دانمارک ۶,۱۵۴ down
inr روپيه هند ۵۵۱ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۴,۱۹۳ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۲۸۸ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۰۸۳ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ up
cad دلار کانادا ۲۹,۶۲۰ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۴,۸۶۷ down
zar راند ۲,۳۰۲ down
try لير ترکيه ۶,۲۶۱ down
rub روبل روسيه ۵۳۳ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۴۰ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۵,۵۰۹ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ up
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۵ up
sgd دلار سنگاپور ۲۹,۲۴۹ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۳۷۲ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۱۷ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۱ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۴,۲۵۷ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۴۲۵ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۶۵۱ up
cny یوان چين ۵,۹۱۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۶,۹۰۷ down
myr رينگيت مالزی ۹,۵۸۱ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۳,۹۴۰ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ up
eur یورو ۴۵,۹۳۴ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۳۴۸ down
gel لاری گرجستان ۱۲,۹۴۹ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۵۳۳ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۹ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۱۶۹ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۵۴۰ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

توان الکتریک
پارس ترک
سیلو داران تهران
.
.

 

صوتی

شمس آذر
کنگان
سراوان
کوثر
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک
روشن نصر
ذهاب
آردیا
شریعت