صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  جوش شیرین عامل کم خونی و پوکی استخوان

  یک متخصص بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی گفت: مصرف جوش شیرین در پخت نان‌های سنتی غیرمجاز است، چرا که باعث اختلال در جذب برخی املاح ضروری و ویتامین‌ها می‌شود که زمینه‌ساز برخی بیماری‌ها خواهد شد.

            

به گزارش غلات نیوز از ایمنا, مسعود سامی  با بیان اینکه در دنیا استفاده جوش شیرین یا بیکینگ پودر که ماده اصلی آن جوش شیرین است در محصولات غذایی مانند کیک و کلوچه که با آرد تهیه می‌شوند مجاز است، اظهار کرد: استفاده جوش شیرین در پخت نان‌های سنتی غیرمجاز است، زیرا یک ماده قلیایی است و مشکلاتی برای نان مانند عدم تخمیر خمیر نان، کاهش عطر و طعم و تیره‌تر شدن ظاهر آن را که در کشور ما جزء پرمصرف‌ترین مواد غذایی است به وجود می‌آورد.

وی با توضیح اینکه اگر جوش شیرین در پخت نان استفاده شود، هنگام خوردن نان که خاصیت قلیایی پیدا کرده، با چربی‌های موجود در دهان واکنشی به نام صابونی شدن می‌دهد و مثل این است که چربی در دهان بماند، ادامه داد: مصرف نان‌هایی که با جوش شیرین پخته می‌شوند، باعث بهم خوردن PH اسیدی معده و ایجاد بیماری‌های گوارشی مثل کاهش هضم و جذب در دستگاه گوارش، سوء هاضمه و زخم معده در دراز مدت خواهد شد.

این متخصص بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی با اشاره به اینکه مداومت مصرف جوش شیرین در نان باعث جذب نشدن املاحی مانند آهن، کلسیم و فسفر می‌شود، خاطرنشان کرد: جذب نشدن کلسیم و آهن در دراز مدت سبب پوکی استخوان و کم خونی خواهد شد، همچنین جوش شیرین به دلیل ایجاد سوء هاضمه در جذب برخی ویتامین‌ها مانند ویتامین C  نیز اختلال ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: جوش شیرین با ایجاد اختلال در جذب املاح ضروری و ویتامین‌ها می‌تواند زمینه ساز بروز برخی بیماری‌ها مثل بیماری‌های روده‌ای شود.

سامی با بیان اینکه برخی تعاریف در مورد جوش شیرین اغراق‌آمیز است، گفت: اینکه می‌گویند باعث سرطان و یا مشکلات حاد برای انسان می‌شود، منبع علمی مورد تاییدی ندارد و اثبات نشده است.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ١٣ آذر ١٣٩٨        ساعت:     ١٢:٢٨

 


خروج




تبیین استراتژی‌های صحیح به جای تشدید نظارت‌ها در صنعت نان

اختصاصی/ در بخشی از متن این ابلاغیه آمده است که علی‌رغم تعیین قیمت نان و تکلیف بر نصب نرخ‌نامه متحدالشکل و رعایت وزن و کیفیت نان، متاسفانه کماکان شاهد نابسامانی در این حوزه مهم و تاثیرگذار در رضایت مردمی هستیم، از این رو طرح ویژه نظارتی با همکاری بازرسان افتخاری در سراسر کشور اجرایی خواهد شد!

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۹۲۹ eq
chf فرانک سويس ۴۳,۲۳۷ eq
sek کرون سوئد ۴,۳۹۱ eq
nok کرون نروژ ۴,۶۴۲ eq
dkk کرون دانمارک ۶,۱۹۶ eq
inr روپيه هند ۵۸۹ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۲۳۱ eq
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۱۶۹ eq
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۴۳۰ eq
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۵ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۹۶۱ eq
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۷۵۷ eq
zar راند ۲,۹۱۳ eq
try لير ترکيه ۷,۰۷۳ eq
rub روبل روسيه ۶۷۷ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ eq
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۶۷۹ eq
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۴ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۰۸۲ eq
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۸۷ eq
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۳ eq
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۹ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۶۲۸ eq
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۷۱ eq
lyd دينار ليبی ۲۹,۹۸۶ eq
cny یوان چين ۶,۰۵۴ eq
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۷,۴۷۶ eq
myr رينگيت مالزی ۱۰,۳۳۲ eq
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۹۰۲ eq
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۶,۳۱۰ eq
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۲۹ eq
gel لاری گرجستان ۱۴,۵۵۹ eq
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۹۱ eq
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۹۰۶ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۶۲۴ eq
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۲ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.