مدیرعامل شرکت نان دوران سبوس آویژه:
مصرف بهبوددهنده را به نانوایان سنتی توصیه نمیکنم
اختصاصی/ ظفری گفت: در واقع به دلیل عدم اطلاع کافی نانوایان سنتی،توصیه نمیکنم که این صنف در فرایند تولید نان از بهبوددهندهها استفاده کنند و بهتر است آردها به صورت غنیسازی شده در اختیارشان قرار گیرد.
اما در واحدهای سنتی توصیه ما این است آردها در کارخانهها غنیسازی شده و سپس در اختیار نانوایان قرار گیرد.
وی افزود: البته نوسانات نرخ ارز و به دنبال آن افزایش هزینهها در سال جاری، موجب شده کارخانههای آرد کمتر به سراغ اصلاحکنندهها بروند و ترجیحشان این باشد که مشکلات کیفی را با اختلاط گندمها رفع کنند.
تاریخ: شنبه ٢٥ آبان ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|