رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور مطرح کرد:
بربری شورترین نان/ لواش، بالاترین سرانه مصرف را در کشور به خود اختصاص داده
اختصاصی/دکتر هدایت حسینی با بیان اینکه متأسفانه هنوز میزان نمک در نانهای سنتی کشور بالاتر از حد مجاز استاندارد است، اظهار کرد: بیشترین عدم انطباق در مصرف نمک در نانهای بربری دیده شده است ولی با توجه به اینکه نان لواش بالاترین سرانه مصرف را در کشور به خود اختصاص داده، بیشترین نمک مصرفی جامعه از طریق لواش صورت میگیرد.
هدایت حسینی در خصوص آخرین وضعیت غنیسازی آرد با ویتامین D خاطرنشان کرد: در حال حاضر حد مجاز ویتامین D برای آرد با توجه به نیاز کشور توسط انستیتو تحقیقات تغذیهای وصنایع غذایی کشور تعیین و به وزارت بهداشت اعلام شده، اما کارهای عملیاتی اجرای این طرح باید از طریق وزارت بهداشت صورت گیرد.
تاریخ: شنبه ٢٣ شهريور ١٣٩٨ ساعت: ٠٠:٣٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|