رئیس اتحادیه نانوایان یزد:
استفاده از جوش شیرین در نان به اتحادیه گزارش شود/ مشکلی بابت کمبود خمیرمایه در استان نداریم
اختصاصی/ جلال پیروزیفر با تأکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین در نان تافتون ممنوع شده است، گفت: اگر این افزودنی غیرمجاز در نان استفاده شود، مردم باید این موضوع را به اتحادیه انعکاس دهند و ما نانوایان متخلف را به اداره تعزیرات معرفی خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه نانوایان یزد مشکلی بابت کمبود خمیرمایه در استان ندارند، اظهار کرد: شرکت تعاونی نانوایان به اندازه کافی خمیرمایه داشته و در اختیار نانوایان متقاضی قرار خواهد داد.
پیروزیفر افزود: واحدهای خبازی استان یزد به طور مرتب بابت مصرف جوش شیرین از سوی اداره بهداشت سنجش و نمونهگیری خواهند شد.
رئیس اتحادیه نانوایان یزد با بیان اینکه متاسفانه مصرف نمک در میان نانوایان تافتون سنتی یزد همچنان بالاست، گفت: 65 درصد از نانوایان یزد، نان تافتون سنتی تنوری میپزند که فرایند پخت این نانها به اجبار مصرف نمک را افزایش خواهد داد. متاسفانه هنوز جایگزینی برای این افزودنی معرفی نشده و از مسئولین تقاضا داریم یک جایگزین سالم برای نمک به ما معرفی کنند.
تاریخ: شنبه ٢٨ ارديبهشت ١٣٩٨ ساعت: ١٠:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|