رئیس اتحادیه نانوایان خوانسار:
بالغ بر ۹۰ درصد از نانوایان ما به دلیل مصرف نمک جریمه میشوند
اختصاصی/ مجید سعیدی با بیان اینکه مشکل کاهش استاندارد نمک در نانهای سنتی بسیار قابل لمس است، گفت: ۸۵ الی۹۰ درصد واحدهای صنفی تولید نان در خوانسار به صورت تنورهای گلی سنتی اداره میشوند و زمانی که با ضعف گلوتنی آرد و کاهش خاصیت کششپذیری خمیر مواجه میگردند، ناچار به افزایش میزان مصرف نمک در خمیر شده و متاسفانه به دلیل این مساله، ۹۰ تا ۹۵ درصد از نانوایان ما جریمه میشوند.
سعیدی در ادامه با بیان اینکه فرمول نمک وزارت بهداشت برای نانهای سنتی غیرقابل قبول است، خاطرنشان کرد: طبق استاندارد وزارت بهداشت، مصرف نمک باید یک درصد (یعنی کمتر از ۱۵۰ گرم در یک کیسه آرد) باشد که با توجه به وضعیت کیفی آردهایی که تحویلمان داده میشود، اصلا چنین چیزی شدنی نیست و این فرمول برای ما غیر قابل قبول است.
وی افزود: متاسفانه کیفیت آردهایی که تحویل میگیریم، بسیار پایین بوده و با توجه به این وضعیت، اگر کمتر از ۴۰۰ گرم نمک به یک کیسه ۴۰ کیلویی آرد اضافه شود، اصلا خمیر قابل پخت نخواهد بود.
تاریخ: چهارشنبه ٢٣ آبان ١٣٩٧ ساعت: ١٠:١٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|