مدیرکل اداره استاندارد استان یزد:
بالغ بر 95 درصد از نانواییهای سنتی استان مجهز به تنورهای غیرمجاز هستند/ ارائه تسهیلات به نانوایان سنتی برای نصب دستگاه به جای تنور
اختصاصی/دکتر محمدحسین ماجدی با بیان اینکه در حال حاضر پخت کمتر از 5 درصد از واحدهای نان سنتی در استان یزد دستگاهی و مابقی به شیوه تنوری است، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم از طریق شورای آرد و نان استان یزد، تسهیلاتی را برای نانوایان استان فراهم کنیم تا کلیه واحدهای سنتیپز، دستگاه را جایگزین تنور کنند.
ماجدی ادامه داد: متاسفانه تمایل مردم استان یزد به سمت نانهای تنوری، بسیار زیاد است و ما در حال فرهنگسازی هستیم تا مردم به سمت مصرف نانهایی که با دستگاه حرارت غیرمستقیم تولید میشود، گرایش یابند.
وی در ادامه به معایب تنورهای حرارت مستقیم اشاره نمود و افزود: در این راستا بنرهایی تهیه شده که در کلیه واحدهای نان سنتی استان نصب خواهد شد. در این بنر مشخصات نان خوب به منظور آگاهی مردم درج شده است که قطعا یکی از مشخصات نان خوب، تولید آن به روش حرارت غیرمستقیم خواهد بود.
تاریخ: چهارشنبه ٢٥ مهر ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|