دلایل بیکیفیتی نان در مازندارن
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان مازندران خاطرنشان کرد: بهروز نبودن ماشینآلات نانواییها، عدم انتخاب آرد به اختیار نانوا، افزایش بیرویه تعداد واحدهای نانوایی، ثابت بودن نرخ نان و عدم نظارت مسئولین بر روند تولید آرد در استان مازندران، از دلایل بیکیفیتی نان در این استان است.
وی ادامه داد: به طور کلی 5 هزار واحد نانوایی در استان مازندران به فعالیت میپردازند و از میان آنها 3 هزار و 500 واحد دولتیپز هستند که الزاما باید از کارخانههای ثبت شده در سامانه آرد خریداری کنند بنابراین هیچ اختیاری در انتخاب نوع آرد خود ندارند.
نوروزی افزود: 2 هزار واحد نانوایی مازاد در استان مازندران داریم و نان، بیش از نیاز در این استان تولید میشود به طوری که روی دست نانوا میماند و در نهایت تبدیل به دورریز میشود که این مساله قطعا خود یکی از دلایل افت کیفی نان در این استان به شمار میآید.
رئیس اتحادیه نانوایان تنکابن در ادامه با اشاره به اینکه ثابت بودن نرخ نان در طی مدت چهارسال از دلایل اصلی بیکیفیتی نان است، اظهار کرد: در حال حاضر نانوایان ما هزینهای که برای تولید یک قرص نان میکنند، مربوط به سال 97 اما درآمدشان برای سال 93 است. همین امر، یک دلیل کافی برای کاهش کیفیت نان محسوب میشود.
نوروزی در خاتمه گفت: تنها راهکار این است که در اسرع وقت قیمت واقعی نان را به خبازان بدهند. متاسفانه نانوایان حتی توان خرید آرد را هم دیگر ندارند و امکان تعطیلی نانواییها بسیار زیاد است.
اگر دولت قصد افزایش قیمت نان را ندارد، مشکلات این صنف تنها در صورتی حل میشود که صنعت آرد و نان آزاد شود.
تاریخ: دوشنبه ١٦ مهر ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٢٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|