صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 رئیس اتحادیه نانوایان تهران خبر داد :

  اقداماتی در راستای تولید نان کامل در استان تهران

  اختصاصی/ قاسم زراعتکار با اشاره به طرح تولید نان کامل در استان تهران در سال 96 عنوان کرد: با توجه به اینکه چندین دستگاه‌ساز از ساخت دستگاه هایی به سبک آسیاب‌های آبی سابق خبر داده‌اند که در کشورهای دبی، پاکستان و هند برای تولید آرد کامل مورد استفاده قرار می‌گیرد

            

، طبق برنامه‌ریزی‌هاییکه داشته‌ایم‌ قرار است بازدیدی از این کشورها داشته باشیم.پس از بازدید و آزمایش دستگاه‌ها، با دست اندرکاران مجموعه آرد و نان جلساتی برگزار خواهیم کرد و در صورت اجرایی شدن این طرح در کارخانه‌های داخل کشور، چندین واحد نانوایی مشخص و موظف به تولید نان با آرد کامل خواهند شد.

رئیس اتحادیه نانوایان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار غلات نیوز اظهار کرد: یکی از اهداف و برنامه‌های ما در سال جدید ارتقاء سطح کیفی آرد است. با توجه به اینکه آرد از مواد اولیه و در واقع ماده اصلی تولید نان است لذا باید از کیفیت قابل توجهی برخوردار باشد که ما درصدد هستیم در سال جاری کیفیت آرد نانوایان را افزایش دهیم. در حال حاضر در ایران دارای 66 نوع گندم هستیم که 30 درصد درجه یک، 40 درصد درجه 2 و 30 درصد درجه 3 است و در آینده باید درباره کاشت و برداشت آن بررسی و کارشناسی بیشتری صورت گیرد. خوشبختانه در حال حاضر به خودکفایی گندم رسیده‌ایم و با توجه به بارندگی‌های اخیر امید است که در سال جاری گندم دیم زیادتری داشته باشیم.

طرح تولید نان کامل در استان تهران
وی در ادامه با اشاره به طرح تولید نان کامل در استان تهران در سال 96 عنوان کرد: با توجه به اینکه چندین دستگاه‌ساز از ساختدستگاه‌هایی به سبک آسیاب‌های آبی سابق خبر داده‌اند که در کشورهای دبی، پاکستان و هند برای تولید آرد کاملمورد استفاده قرار می‌گیرد، طبق برنامه‌ریزی‌هایی که داشته‌ایم قرار است بازدیدی از این کشورها داشته باشیم. البته در حال حاضر این دستگاه در هیچ‌کدام از کارخانه‌های ایران نصب نشده و در واقع آرد کامل در کشور تولید نمی‌شود. طبق استانداردهای موجود در حال حاضر آرد 12 درصد برای نان سنگک، آرد 15 درصد ویژه لواش و تافتون و آرد 18 درصد مخصوص نان بربری توزیع و عرضه می‌شود.
زراعتکار افزود: پس از بازدید و آزمایش دستگاه‌ها با دست اندرکاران مجموعه آرد و نان جلساتی برگزار خواهیم کرد و در صورت اجرایی شدن این طرح در کارخانه‌هایداخل کشور، چندین واحد نانوایی مشخص و موظف به تولید نان با آرد کامل خواهند شد. البته این مسأله نیاز به فرهنگ‌سازی دارد که رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما باید در این راستا گام بردارند تا جامعه به مرور به سمت مصرف نان کامل کشیده شود.

نصب دستگاه تصفیه آب در نانوایی‌های استان تهران
رئیس اتحادیه نانوایان تهران در ادامه به سایر برنامه‌های اتحادیه برای ارتقاء وضعیت صنف نانوایان اشاره نمود و گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده با تعاونی نانوایان استان، 20 هزار لباس ویژه به صورت کامل تهیه شده و رایگان میان نانوایان سطح استان توزیع می‌شود.
وی ادامه داد: بر اساس آزمایش‌هایصورت گرفته از برخی نانوایی‌ها مشخص شد کهPH آب در برخی مناطق استان تهران و سایر استان‌ها بالاست، به همین دلیل این مناطق را در اولویت قرار می‌دهیم و طبق قراردادی که با دانشگاه شهید بهشتی امضا کرده‌ایم بنا شد واحدها مجهز به دستگاه‌های اتوماتیک تصفیه آب شوند.

زراعتکار به برگزاری دوره‌های آموزشی نانوایان اشاره نمود و ادامه داد: در سال جدید تفاهم‌نامه‌ای را با سازمان فنی و حرفه‌ای امضا کرده‌ایم که بر مبنای آن دوره‌های آموزشی در اتحادیه نانوایان برگزار خواهد شد. دوره‌ها از اول اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تمامی متصدیان و کارگران نانوایی سطح استان به‌ویژه نانوایانی که به تازگی واحد جدید احداث کرده‌اند ملزم به حضور هستند.

طرح یکسان‌سازی آرد منجر به افزایش کیفیت نان می‌شود
رئیس اتحادیه نانوایان تهران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در صورتی که طرح یکسان‌سازی آردرخ داده و نانوا اختیار انتخاب آرد داشته باشد، قطعاً می‌تواند نان باکیفیت به مردم عرضه کند. در هیچ کجای دنیا این‌طور نیست که مصرف‌کننده حق انتخاب نداشته باشد اما متاسفانه در صنف خبازی، نانوایان حق انتخاب آرد ندارند. در واقع با پیاده‌سازی طرح یکسان شدن نرخ آرد و نان در آینده، امید است نانوایان با خرید آرد دلخواه نان باکیفیت روانه سفره‌های مردم کنند که در این صورت با ایجاد فضای رقابتی میان کارخانه‌ها برای تولید آرد باکیفیت‌تر و فضای رقابتی میان کشاورزان برای تولید گندم مرغوب‌تر شاهد ارتقاء کیفیت گندم، آرد و نان در کشور خواهیم بود.

وی در خاتمه با اشاره به بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته خاطرنشان کرد: متاسفانه این بخشنامه بی‌نظمی‌هایی را در صنف ایجاد کرده و همکاران ما را معترض نموده است. در چنین شرایطی که از آخرین نرخ‌گذاری نان نزدیک به 4 سال است که می‌گذرد و در مقابل هزینه‌های جانبی نانوایی هر ساله 25 درصد افزایش می‌یابد، بر تعداد نانوایی‌ها آن هم بدون رعایت حریم صنفی افزوده می‌شود.

زراعتکار در خاتمه از نانوایان سنتی سراسر کشور تشکر کرد و گفت: از نانوایان سنتی کشور تقاضا دارم در کنار تمامی مشکلاتشان تلاش کنند با عرضه نان باکیفیت رضایت مشتریان را جلب نمایند تا دعای مردم همیشه پشت سرشان باشد.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ١٦ فروردين ١٣٩٦        ساعت:     ٠٩:١٣

 


خروج




قیمت فروش گندم دولتی بازنگری می‌شود

کارگروه تنظیم بازار با بازنگری در قیمت فروش گندم دولتی به صنف و صنعت موافقت کرد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۸,۴۰۶ down
chf فرانک سويس ۴۶,۳۸۶ up
sek کرون سوئد ۴,۸۸۲ down
nok کرون نروژ ۴,۷۶۱ up
dkk کرون دانمارک ۶,۷۰۳ up
inr روپيه هند ۵۶۵ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۹,۵۳۸ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۸۵۴ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۲۷۷ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۴ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ up
cad دلار کانادا ۳۳,۶۷۵ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۲۸۴ down
zar راند ۲,۸۸۱ up
try لير ترکيه ۴,۹۷۹ down
rub روبل روسيه ۵۷۵ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۲,۸۷۸ down
syp لير سوريه ۳۴ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۸۳۹ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۰۱۲ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۹۸ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۱۱۰ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۶ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۱۳۴ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۳۸ down
lyd دينار ليبی ۹,۳۳۱ up
cny یوان چين ۶,۵۰۱ eq
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۷,۵۱۸ down
myr رينگيت مالزی ۹,۹۵۱ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۶,۴۵۹ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۹,۸۴۰ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۷۸ up
gel لاری گرجستان ۱۳,۴۶۳ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۰۴ down
afn افغانی افغانستان ۵۲۷ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۸۶۸ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۴,۰۰۳ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۰۸ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۲۳ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

مدیریت چندگانه، مشکلات این‌چنینی به وجود می‌آورد/ وزن چانه از حد استاندارد خارج شده! مدیرعامل شرکت تعاونی نانوایان تهران در انتقاد به عدم اصلاح نرخ نان:
کیفیت در حوزه آرد و نان استان رقم خورده است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم مطرح کرد:
استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

سورک
اینستا
پیشرفت پخت سحر
سینا
آذر غله
اتحادیه نانهای صنعتی
اتحادیه نانهای حجیم
زرین خوشه
گل آرد زاگرس
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
پارس ترک سیلو
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...