رئیس مرکز پژوهش های غلات:
تدوین یک دستورالعمل برای طرح آرد ونان کامل به صورت اصولی در حال پیگیری و بررسی است
اختصاصی/ ایزدی گفت: اجرای پروژه آرد ونان کامل در کشور به جد توسط شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و همه دستگاه ها و نهادهای ذی ربط با بررسی اصولی همه حساسیت ها در حال پیگیری است.
رئیس مرکز پژوهش های غلات بیان کرد: علی رغم اینکه نان کامل حاوی ارزش ها و ویژگی های تغذیه ای بسیار است اما برای تولید این نوع نان حساسیت هایی وجود دارد که باید الزاما مورد توجه قرار گیرد. به عبارتی دیگر وقتی میزان سبوس در آرد افزایش می یابد میزان اسیدفیتک نیز بالا می رود و اگر توسط مخمرها خنثی نشود ( مخمر، آنزیم فیتاز ترشح می کند و موجب از بین رفتن اسیدفیتیک می شود) ضرر بسیار بزرگ تغذیه ای در کشور ایجاد خواهد کرد چرا که در این صورت عناصر دوظرفیتی با ارزش مواد غذایی مصرف شده به همراه نان را از دست خواهیم داد.
تاریخ: دوشنبه ١٣ آذر ١٤٠٢ ساعت: ٠٩:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|