مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان:
رصد و پایش عملکرد واحدهای آردسازی و خبازی در جهت ارتقای کیفیت آرد و نان
به گزارش غلات نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب در واحدهای خبازی، اکیپهای بازرسی و نظارت و کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانههای آردسازی استان و نحوه اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال آرد، وزن آرد و مراحل کیسهگیری بازدید و از آرد تولید شده نمونهبرداری مینمایند تا کیفیت آن را نسبت به شاخصههای استاندارد، مورد بررسی و آزمایش قرار دهند.
وی با تأکید بر ادامه روند پایش و نظارت بر مسیر تولید تا مصرف آرد گفت: بررسی راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تأثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد، در کیفیت انواع نان در استان تأثیرگذار است و دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص باید ایفای نقش نمایند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور، میانگین عدد کیفی نان استان زنجان در سطح کشور در یک سال گذشته، جزو 3 استان برتر است.
شایان ذکر است در استان زنجان 6 کارخانه آردسازی، سالانه نزدیک به 125 هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی و آرد صنف و صنعت تولید میکنند.
تاریخ: يکشنبه ٢٣ مرداد ١٤٠١ ساعت: ١٥:٤٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|