تغییرات آبوهوایی میتواند خطر آلودگی به آفلاتوکسین را در ذرت افزایش دهد
پژوهشی که 16 مدل تغییرات آبوهوا را مورد مطالعه قرار داد، نشان داد که آفلاتوکسین موجود در ذرت میتواند به دلیل دمای بالای هوا در غرب و میانه آمریکا به یک مشکل بزرگ تبدیل شود.
قارچهای Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus آفلاتوکسین تولید میکنند که ممکن است محصولاتی مانند بادام زمینی، آجیل درختی و ذرت را آلوده کند. شرایط گرم و خشک باعث انتقال هاگ قارچها در هوا میشود و خطر آلودگی محصولات را افزایش میدهد.
پروفسور دپارتمان علوم غذایی دانشگاه میشیگان اعلام کرد که با توجه به مطالعه مدلهای آبوهوایی، آفلاتوکسین در سالهای 2031 تا 2040 به یک مشکل جدی تبدیل خواهد شد و آخرین باری که این ایالتهای مهم چنین شرایطی را تجربه کردند، به سال 2012 برمیگردد.
ذرت با آفلاتوکسین بالا ممکن است از سمت خریداران رد شود که به ضرر کشاورزان تمام خواهد شد.
این پژوهش، چندین راه را برای جبران افزایش خطر آفلاتوکسین فهرست کرد که شامل آبیاری، فناوریهای کشاورزی و اصلاح نباتات با استفاده از روشهای مرسوم و تراریخته بود.
تاریخ: سه شنبه ٢٧ ارديبهشت ١٤٠١ ساعت: ١٠:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|