مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان:
ذخایر گندم استان، هماکنون مطلوب است
مسعود بکائی گفت: در سال جاری به منظور ارتقای کیفیت آرد استان، حواله گندم وارداتی به همدان تخصیص داده شد، اگرچه استانهایی که نیاز بیشتری به گندم دارند، در اولویت دریافت گندم وارداتی هستند. البته خوشبختانه ما هماکنون از ذخایر خوبی در استان برخورداریم.
بکائی ادامه داد: در سال جاری به منظور ارتقای کیفیت آرد استان، حواله گندم وارداتی جهت اختلاط به همدان تخصیص داده شد که البته به ازای خروج گندم محلی از استان، سهمیه گندم خارجی دریافت کردیم، اگرچه استانهایی که نیاز بیشتری به گندم دارند، در اولویت دریافت گندم وارداتی هستند. البته خوشبختانه ما هماکنون از ذخایر خوبی در استان برخورداریم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان خاطرنشان کرد: نقش ماده اولیه آرد در کیفیت نان تولیدی، قطعا بسیار حائز اهمیت است اما عوامل بسیار زیادی در کیفیت نان تولیدی نقش دارند که باید بررسی شده و مورد توجه قرار گیرند. مهارت نیروی انسانی، استفاده از افزودنیها و نوع عملآوری خمیر، برخی از عوامل مهم در کیفیت نان هستند به طوری که در صورت باکیفیت بودن آرد نیز اگر به این موارد توجه نشود، از کیفیت نان کاسته خواهد شد.
بکایی ادامه داد: متاسفانه در سالهای اخیر، عدم اصلاح نرخ نان در زمان مناسب، منجر به کاهش انگیزه نانوایان در تولید نان کیفی شده و ممکن است در این راستا نانوایان، کیفیت آرد را بهانهای برای کیفیت پایین نان مطرح کنند. البته که در این صنف، به غلط نوعی دیدگاه نسبت به کیفیت آرد وجود دارد و بسیاری از نانوایان تیرگی و روشنی رنگ آرد را معیار کیفیت آرد مطرح میکنند. لازمه اصلاح این دیدگاه اشتباه، افزایش مهارتآموزی و ارتقای سطح علمی نانوایان و کارگران شاغل در واحدهای نانوایی است.
تاریخ: يکشنبه ٢٦ دی ١٤٠٠ ساعت: ٠٩:٥٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|